Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.652
- Поени од реакции
- 59.636
Нио, Ио, јака разлика...Ама ти не си Нео!!!
Нио, Ио, јака разлика...Ама ти не си Нео!!!
Каков е тој најсовремен европски стил и по што се разликува од американскиот на пример?
Во наредниот период се очекува да започне и реконструкцијата на самата сала со потребниот инвентар, мебел и комплетно внатрешно реновирање на ентериерот и екстериерот за се да биде во најсовремен европски стил.
Во рамки на кино салата ќе има и кафатерија по сите светски трендови со пиење кафе, пуканки, се она што оди со гледањето на филмови.
го симнав само заради големите имиња од форумов што застанаа позади него, али ич не ме бендиса.
Tоа е тоа, секогаш може да се погоди некој таков филм, мене ми се свиѓаше ептен што режисерот успеа да наметне доста силна емоција, знаејќи за каков монструм се работи т.е. финалната сцена да не откривам детали, исто така одлична камера - сценографија, како и местоположба на снимање се работи на кои многу лесно паѓам, така што мене ми направи ќеифго симнав само заради големите имиња од форумов што застанаа позади него, али ич не ме бендиса.
Јасно, на пример The House of the Devil (2009) ти беше полн погодокTоа е тоа, секогаш може да се погоди некој таков филм, мене ми се свиѓаше ептен што режисерот успеа да наметне доста силна емоција, знаејќи за каков монструм се работи т.е. финалната сцена да не откривам детали, исто така одлична камера - сценографија, како и местоположба на снимање се работи на кои многу лесно паѓам, така што мене ми направи ќеиф
Се мислам дали во иднината ќе имаме некоја технологија базирана на селективно бришење на меморија, да гледам еден ист филм едно 50 пати, The House of the Devil е токму тоа, толку едноставно, а екстремно ефективно, minblown!Јасно, на пример The House of the Devil (2009) ти беше полн погодок
Го имаш на замунда Oblivion 2013 CAM BLUR XviD MP3 MiLLENiUM .Глеам за Oblivion уште нема DVDRip, па ај некој ако го гледал на кино снимка нека го каже името на торентот за да ги симнам.
Одкајгосимна?Le Trou
Jean Keraudy was the stage name of Roland Barbat. He was known for his multiple prison escapes, most notably from France's La Santé Prison.
He served as the inspiration for the character of Roland Darban in José Giovanni's 1957 novel The Hole (French: Le Trou). The two met while cellmates.
In the 1960 film production of The Hole, director Jacques Becker cast him to play Darban.
Резултатот е еден од најреалните и најдобри затворски филмови што сум ги гледал. Да не зборам за фантастичната глума... 9-ка.
Оддрво. Го има сегдe, оваа верзија ја симнав Le Trou The Hole 1960 DVDRip H264 AAC GopoОдкајгосимна?