Aко го бараш БАШ ова:ги иам дома сите 4 дека ама не можам многу гадости има,знам дека се интересни и добра е тематиката ама кога и да ги почнам ми се гади и пола филм го поминувам со раце преку очи..
некој друг?
дајте предлог за некој психолошки трилер,нешто за размислување,нешто така покомплицирано.
И нареден пат не ги раскажувај филмовите!"The Abyss", жанр фантастика и акција.
Не знам зошто, ама на тој филм редовно плачам, и тоа на сцената кога типката ќе се оддави, т.е. ќе се врати во живот. :smir:
Добар начин да се помине саат и нешто.
Дој кај мене,Transformers го иам,друго не знам што да ти кажам,само заради ефектите го гледав.Дајте некој со многу (добри) специјални ефекти!
Не сум гледал ваков филм од дамна. Последни што ги гледав со по некој ефект беа Wanted, Hellboy 2 и Hancock
Абе најди некој што не сум го глеал, али знам кај тебе озвучењето (посебно wooferot) колку не чинат, башkа телевизорот ти е чкарт никаков..... абе мизеријаДој кај мене,Transformers го иам,друго не знам што да ти кажам,само заради ефектите го гледав.
Пази,на експлозиите,субот во насоки го тресеше паркетот,прво лево,па десно,и на крај директ у мене,т.е. каучот.
АИде,кгн филм собиранка,примам уште двајца.![]()
Овој филм, мислам дека не постои жив човек, па и по некој мртов, што го нема гледано филмов. Али мора да го гледатеItalian Job - akcija
Dumb & DumbER - komedija ( za gledanje e strvarno )
Fanaa- Romanticen
poveke drug pat :helou:
300 e primer za fikcija , ne e istoriski film.Кој е по историските филмови "300" е одличен!
Бар мене ми се допаѓа![]()