Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Бертанрд ќе си го пуштаме во ПЛ, а Луиз мора да игра на секоја ебана уктамица.:tapp:

H

HoT IcE

Гостин
Рамирес на крило, а Марин си дреме на клупа. Браво Дефитез, браво! Ти ебам црево дебело. Добро е што не го ставил Бенајун прв тим.
Баш ме интересира како ќе изиграме, не треба да сме опуштени, едно брзо голче ќе ги реши одма овие од Базел, боса екипа се од што видов против Тотенхем. Верувам во Торес утакмицава, распукан е во последно време, особено во ЕЛ каде има 5 гола на 4 утакмици. suck it bitchez.:D

G

Geezer

Гостин
Шурле не бил напаѓач, оф мори мајко. Тоа што не игра постојано како шпиц, не значи дека не е напаѓач. Природна позиција му е таа.

Друго, формацијава ми се свиѓа. Кол наместо Бертранд, Луиз во среден ред, Мата одмара, а 4-3-3 до некаде.
Мојата омилена заедно со 4-2-3-1 , оваа малку повеќе ја сакам моментално.

Добар состав, очекувам победа.

G

Geezer

Гостин
Имаше неколку фини и течни акции полувремево. Ама највеќе ми се свиѓаат дресовиве.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
ПЕНАЛ?!?! Сфе на судијата!

Тооооо , ЛУИИИИЗ, пушете швајцарски говна!

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
За малце ќе го испцуев судијата, али вака е уште боље 2 гола на гости.
--- надополнето: 25 април 2013 во 22:58 ---
Торес со маска без маска е срање невидено, вчера кажал сака да остане уште најмалце 3 години ако не и повеќе.Коа ќе помислам само серка ме фаќа.:tapp:

G

Geezer

Гостин
Луииииииииз! Браво, јадете гомна, глупи судии!

Абе ај, можевме и да ги утепаме, овие везе немаат, можевме кога сакаме да им дадеме гол, а и прокоцкавме шанси, после едно време се повлековме и стигна голот.
Не ми се верува дека свирна пенал, па она во наша лига не се свири. И после не биле Челзи најоштетуваната екипа, абе сигурно.

Една забелешка. Чех е можеби еден од најдобрите голмани, ама како што би рекле старите, линијаш е. На линија брани одлично, ама не знае добро да излегува при прекини, честопати и греши. Тоа му е голем недостаток. Заедно со деганжирањето кое му било отсекогаш лошо и тоа што е слаб пеналџија.
Ја не памтам освен лани во финалето со Баерн, некогаш да одбранил пенал. Најсериозно.
Мозес беше најдобар денеска и тоа по лево крило, да се знае :cool:
А, за следен капитен, или Луиз или Бане. Луиз знае некад кловн да биде, али ќе се опраи.

Можеше и без примен гол, ама не е по наша вина тоа. На реваншот ќе си го прчиме со Ејк и Марин. Честито финале со Фенер!

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Значи...ни на Јунајтед не им свират вакви пенали бе.... :D
Како што кажа погоре Џими, боље ова него 1-0, два гола ќе треба да дадат овие шупациве. За утакмицата не можам да кажам многу затоа што поголемиот дел од неа не ја гледав.

G

grande-juve

Гостин
Многу ме нервира коа си подобар и водиш еден гол, да се повлечеш и да го оставиш противникот да игра, а тоа е до менаџерот, не ги поднесувам таквите лузери. Дај му Романе што и да бара ако бара нешто Мурињо и да се слави летоска:D. А судијава не знам, не постојат зборови...

Kajgana Shop

На врв Bottom