Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Најдобро нешто кај евентуалното доаѓање на Мурињо е тоа што би требало Лампард да остане.

Geezer, дај пишувај ко што треба, доста едитираш постовите :D

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk.

G

Geezer

Гостин
Да не спамам. Еден од новинарите во Газета, кажа дека утре ќе објавел некоја траснфер бомба, може и поголема од оваа вечерва.
Рече дека се работи за тим, кој во последниве години освоил ЛШ.
Барселона, Јунајтед, Интер и Челзи, па да не има за нас нешто поголемо.

Преудицирам дека се работи за Нејмар. Е сега најверојатно трансфер негов во Барселона, ама ќе сочекаме, здравје.

H

HoT IcE

Гостин
Само што прочитав дека Билд објавил за трансферот на Мурињо во Челзи, и за Фалкао. Шта речи, ќе свршам, пресреќен сум, Билд ретко греши и дава дезинформации. ТОА Е ТОА; СЛЕДНАТА СЕЗОНА СМЕ ШАМПИОНИ ДА ГО ЕБЕМ!
И сега треба да го бришам профилот во јуни ко ќе дојде Мурињо.:place:

G

Geezer

Гостин
Само што прочитав дека Билд објавил за трансферот на Мурињо во Челзи, и за Фалкао. Шта речи, ќе свршам, пресреќен сум, Билд ретко греши и дава дезинформации. ТОА Е ТОА; СЛЕДНАТА СЕЗОНА СМЕ ШАМПИОНИ ДА ГО ЕБЕМ!
И сега треба да го бришам профилот во јуни ко ќе дојде Мурињо.:place:

Е да, ќе треба.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
HoT IcE ни случајно да си бришел профил , смени име само :D

Тоа со Мурињо се исполнува , уште Лампард да бидне и да ја сменам конечно Ане од аватар :icon_lol:

H

HoT IcE

Гостин
Првин нека дојде, па ќе бришам ако треба.:D И ја го нејќам Фалкао, превише се 50 милиони, а го имаме Лукаку.:(

L

Löwe

Гостин
После Шевченко и Торес скептик сум дали ќе се прилагоди ми е страв. Да не има и тој голем притисок. Поарно Шурле.

L

Löwe

Гостин
Па тоа и ни треба. Десно крило. А централен напаѓач Ба/Лукаку

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ќе има некаде на ТВ да се глеа утакмицава?
Ја не се возбудувам толку за веста, и Хулк го имаше на Скај Спортс дека е наш играч па ете што се деси, пред се треба да се обезбеди место во ЛШ за да се оствари ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom