L
Löwe
Гостин
Па тотално различно е 7 месеци да немаш рекет фатено во рака, и да го превиткаш зглобот. А и нема врска, Зебалос тогаш одигра страшен меч.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e za ova zboram , shto bi rekle bugarite ,, tzi dupka ne e dupka ,, . Ti denes Novak go vide super spremen i fit posle deset dena od previtkuvanjeto (drug teniser ke se rehabilitirashe najmalce mesec dena) i ne ja gledash pretpazlivosta i nerizikuvanjeto vo negovoto dvizenje tuku dijagnoticirash deka slabo igra , a za Nadal imash milion opravduvanja . Ne si korekten . A i ima vrska , denes Juzni odigra strashen mech , ama sepak na kraj nedovolno za vakov NovakПа тотално различно е 7 месеци да немаш рекет фатено во рака, и да го превиткаш зглобот. А и нема врска, Зебалос тогаш одигра страшен меч.
abe i Marinko denes naprai brejk i da beshe malku postabilen ke izgubeshe so 6-4 a ne 6-1 . Juzni da beshe malce postabilen vo vtor set ke izgubeshe 6-4 a vo tret set kakvi brejk topki spasi i shto odigra sigurno i sega vo hotelot gleda i ne mu se veruva deka takvi poeni izigral .Јужни да беше малце постабилен во вториот сет, немаше ни да има 3 сет. А Новак беше лош. Утре нека настапи против Монако со истата игра како денеска, губи во 2 сета ви гарантирам.
Не е работата само да се инаетиме, сеа да не испадне да го бранам babarabatin бидејќи е фан на Новак или што ти знам што .. ама за некои работи е во право, и убаво си објасни човекот, не мора од овакви реакции.
Ти не разграничуваш некои работи изгледа. Никој од тука не рече дека Новак е 100% фит, туку ти кажувам дека не е ни блиску до потребната форма и дека денес ама баш ич не поткривнуваше или правеше болни гримаси. Баш и коментаторот на Спорт Клуб во неколку наврати спомна дека слабата игра на Новак нема врска со зглобот, одлично делуваше говорот на телото, барем во првиот сет. Проблемот на Новак е што не ги започна навреме тренинзите поради полесното виткање на зглобот и сега му се дешаваат работи како каснење на нозете, послаб сервис, истоштеност и слично. И самиот Новак изјави дека не е 100% физички спремен, а нормално уз тоа иде и послабата психичка спремност, бидејќи нели ако не си физички спремен не си и психички, у пакет идат тие двете.e za ova zboram , shto bi rekle bugarite ,, tzi dupka ne e dupka ,, . Ti denes Novak go vide super spremen i fit posle deset dena od previtkuvanjeto (drug teniser ke se rehabilitirashe najmalce mesec dena) i ne ja gledash pretpazlivosta i nerizikuvanjeto vo negovoto dvizenje tuku dijagnoticirash deka slabo igra , a za Nadal imash milion opravduvanja . Ne si korekten . A i ima vrska , denes Juzni odigra strashen mech , ama sepak na kraj nedovolno za vakov Novak
Браво.utre moja prognoza Wawrinka ke go pobedi na Marej i Fognini na Berdych , Nadal i Conga ne bi trebalo da imaat poveke rabota od 70 minuti a najneizvesno ke e Cilic i Gaske