Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Што беше финтата? Чуден резултат, прволигаш со третолигаш а гледам требало да биде 0-5 по шансите...
Прво потценети беа Пашинг иако се 3 лига имале многу добар состав,после Рапид е многу голем местач и општо таа лига е корумпирана до бесвест и за на крај добив инфо за натпреваров али касно го видов

Дали е можно, ако без една промашена утакмица, тикетот е добитен и згора на тоа промашената е уплатена 15 мин откако почнала и да се смета со 1 коеф? :eek: Уште вакво сценарио не бев доживеал досега во кладилница еј. Уште ова ако се случи то ќе биде дефинитивен доказ дека сум невидена несреќа :tapp:

Дали е можно, ако без една промашена утакмица, тикетот е добитен и згора на тоа промашената е уплатена 15 мин откако почнала и да се смета со 1 коеф? :eek: Уште вакво сценарио не бев доживеал досега во кладилница еј. Уште ова ако се случи то ќе биде дефинитивен доказ дека сум невидена несреќа :tapp:
Ако утакмицата е почната а ти уплаќаш во тој момент тогаш коефициент 1 се смета.

Па провери си ја шифрата на тикетот на страната на кладилницата во која си уплатил и ќе видиш дали си добитен или не.

Алмагро Беее
Се да ти изнаебам СЕЕЕ ПО СПИСОК
ДА БИ УТРЕШЕН НЕ ГО ДОЧЕКАЛ ФАМИЛИЈАТА ТВОЈА. ПА ДА ИЗГУБИШ СЕТ ОД ПАЦЕР КАКО ГОФАН ТРЕБА ДА СИ ЕПТЕН ТАЛЕНТ. ПА УШТЕ ЗЕМЈА МУ БИЛА ОМИЛЕНА ПОДЛОГА СЕ ДА МУ ЕБАМ СЕЕ.

А се мислев, дали Дел Потро +, или Алмагро минус. И нормално полошото решение.

Какви парови му погодив за 100 денари, 5 300 ми носеше.
АБЕ УТРЕШЕН ДА НЕ ГО ДОЧЕКАШ. Ова е вторпат во текот на Неделата да ми земи пари од џеб. се да му ебам

Барселона бе мамицата ваша..онај Јаскевичиус до вечер инвалид да оди..ја пишам H2 1,5 (да не изгубат минимум со два поени) тие точно 2 разлика 65-63 за да ми биди повеќе мака..

На 1.30 до крајот напад за Барса и резултат 59-63 и си реков нема теорија да паднам..и нормално јаскевичиус почна да се глупира со шутевите преку чоек небаре Брајант е..потоа пак на 1 разлика за Грците Јаскевичиус промаши да му ебам семето..какви глупаци бе..па и на крајот она дрвото Томич две слободни промаши ко за инет:tapp:

Исто исто :mad: :mad: :mad: Гомна скапани
пред 5-6 години за 30 000 само Кембриџ од оваа лига ме има издупено на 3-4 тикета во последно коло а им требаше победа за влез во Лига 2 против Алтринхам кој или беше испаднат или не му требаше беше спасен не се секавам баш добро и изиграа 0-0 маме им ебам нивно местачко.

Барселона бе мамицата ваша..онај Јаскевичиус до вечер инвалид да оди..ја пишам H2 1,5 (да не изгубат минимум со два поени) тие точно 2 разлика 65-63 за да ми биди повеќе мака..

На 1.30 до крајот напад за Барса и резултат 59-63 и си реков нема теорија да паднам..и нормално јаскевичиус почна да се глупира со шутевите преку чоек небаре Брајант е..потоа пак на 1 разлика за Грците Јаскевичиус промаши да му ебам семето..какви глупаци бе..па и на крајот она дрвото Томич две слободни промаши ко за инет:tapp:
Same here...(y)
Не знам шо да се кажи,катастрофа....
Мансфилд ми дава гол 90 минута,ги чекам само овие кретените да не изгубат со 2 разлика,гледам на мобилен 59-63 си викам нема кај да бега....ииии избега....:mad:
Подобро шо не ја гледав,кој ќе се нервираше...
Два пати ме паѓа таа проклета Барса на ливче,цела сезона имаа само 2 порази,еве ги сега за само една недела два пати го јадоа од ѓупците....:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom