Хе, хе, сега за вас сме као американци, бе апталKo вие у Блгарија поарни да сте,ви ибам циганите.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хе, хе, сега за вас сме као американци, бе апталKo вие у Блгарија поарни да сте,ви ибам циганите.
Од што ви беше многу убаво излеговте да протестирате и да се самозапалувате пред владата. Кај беше ова да го кажуваш кога имаше деноноќно демонстрации низ цела Блгарија. Од убавина не се протестира, туку од криза, сиромаштија и безперспективност море Б'лгар.Хе, хе, сега за вас сме као американци, бе апталНема ја YU веке да ви држи над водата, тонете и политички и економски.
Хе, хе, сега за вас сме као американци, бе апталНема ја YU веке да ви држи над водата, тонете и политички и економски.
Абе ај...Хе, хе, сега за вас сме као американци, бе апталНема ја YU веке да ви држи над водата, тонете и политички и економски.
Хе, хе, сега за вас сме као американци, бе апталНема ја YU веке да ви држи над водата, тонете и политички и економски.
Ако вие се сметате за нормала држава, блазе нас што не сме нормални. Гревчиња, напати и ве жалам, така мака ми е што сте толку заостанати најискрено, ама тоа само напати иначе почесто сте ми смешни и патетични.Не сакам да одам офтопик но и икономски и политички Бг е многу понапред од МК. Само платите са ниски за моментот, но новата влада МОРА да го реши овој проблем, ако сака да владее.
За МК - Парво нека светските сили ви признаат, па одтам нататак има уште многу леб да јадете докад станете нормална држава.
Леандра што толку омраза кон бугарите ?Ако вие се сметате за нормала држава, блазе нас што не сме нормални. Гревчиња, напати и ве жалам, така мака ми е што сте толку заостанати најискрено, ама тоа само напати иначе почесто сте ми смешни и патетични.
Знаеш ли како напреднаа и како влегоа во ЕУ? Дали имаа еден ебан услов исполнето? Дали знаеш како денес живеат?Леандра што толку омраза кон бугарите ?
Си напредуваат луѓето,од 2 червени и разни заебанции не стигнаа,а сега и престигнаа луѓето.Ние треба еден фејспалм да си ставиме што држави како Бугарија и Албанија за кои бевме САД до пред 15-20 години не стигнаа и цепаат напред.
Ова иде во потписА *LION* да гочиташ, а Сител да гледаш, исто ти се фаќа.
Секогаш ќе се најде некоја будала.....Знаеш ли како напреднаа и како влегоа во ЕУ? Дали имаа еден ебан услов исполнето? Дали знаеш како денес живеат?
Кој не стигнал бре, каде гледаш дека цепаат напред? Абе тоа тие народ кој единствено може да се самозапали на плоштад оти неможе сметката за струја да си ја плати, никад не мрднаа од две чрвени, никад. Незнам оти ги доживувате како да напреднале? Па тие немаат сол во очи да си фрлат, мизеруваат 50% од населението. Друготе 50% избегаа од бугарија како од чума. Реклами им прават во ЕУ да не им одат, никој не ги сака, сите им се смеат, на посебни листи се во ЕУ држави како да се шугави. Напреднале ха!
--- надополнето: 21 април 2013 во 21:06 ---
Ова иде во потпис![]()
Секогаш ќе се најде некоја будала.....
Кај нас никој нема да се самозапали затоа што сме таков народ,што и да е ќути си и трај си.И кај нас 80% од луѓето не можат струја да платат,ама никој нема со прст да мрдне за тоа.Затоа никој нема никогаш за ништо да реагира.
Ако мислиш дека они имаа егзодус од кога влегоа во ЕУ,не дај боже ние да влеземе живо пиле нема да остане овде.Ние и без ЕУ немаме ни 1,9 милиони жители затоа што кој стигна фати магла.
Они се многу многу далеку од двете червени и во секој поглед ако не се пред нас на исто рамниште се.Во секој можен ебан поглед не стигнаа.Срамотно е што дојде до таква ситуација и да се споредуваме со нив со оглед на тоа каква предност имавме.
Еве ти еден мал пример,до пред 10 години кај вујко ми и дедо ми во Охрид доаѓаа да преспиваат бугарки што доаѓаа преку лето нешто ефтина гардероба да продадат.Веќе 7-8 години таква нема дојдено тука,а почнаа тури да стигаат со туристи на одмор што си идат.Па сега ти види дали уште важи тоа за 2 червени.....