Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Може на Bet365 да се ставаат пари пр. преку Ukash, Moneybookers... а да се вадат на картица?

Не сум се кладел досега Online, па ме интересира како одат тие работи.
Може од moneybookers на bet365, aма после од бет на moneybookers па после на картица и тука ти земаат провизија така да може и така

Може од moneybookers на bet365, aма после од бет на moneybookers па после на картица и тука ти земаат провизија така да може и така
А може вака:
- ставање пари: од Moneybookers на Bet365,
- подигање пари: од Bet365 на картица
?

И вака дали може ме интересира:
- ставање пари: од Ukash (со Ukash ваучер) на Bet365,
?

А може вака:
?

?
Не може така ... преку што си ги ставил парите преку тоа мора да ги вадиш .

А може вака:
?

?
1 прашање : Не.Мојт од Moneybookers на Bet365 па после ги префрлаш на Moneybookers пак и ги вадиш со картица и не гледам шо ти менвит секако на картица мораш да ги вадиш или пак пробај да депозитираш и од двете и да ги вадиш преку една опција т.е. картица
2прашање не ни знам шо е ова Ukash ваучер

Не може така ... преку што си ги ставил парите преку тоа мора да ги вадиш .
А што ако ставам пари преку 2-3 различни начини?
пр. прво ставам преку Moneybookers 10 евра, на тоа дадавам уште 10 евра од Ukash, и на крај од картица ставам уште 10 - значи вкупно 30 евра ќе имам на акаунт, и играм со тие пари, уплаќам (губам/добивам не е битно)... И после ако сакам да ги извадам тие што ми останале, на кој начин ќе ги извадам?

ЕДИТ: Немора стрикно за Bet365, прашањево се однесува за било која online обложувалница.. ме интересира само на која може ова да се изведе ова.

пр. прво ставам преку Moneybookers 10 евра, на тоа дадавам уште 10 евра од Ukash, и на крај од картица ставам уште 10 - значи вкупно 30 евра ќе имам на акаунт, и играм со тие пари, уплаќам (губам/добивам не е битно)... И после ако сакам да ги извадам тие што ми останале, на кој начин ќе ги извадам?

ЕДИТ: Немора стрикно за Bet365, прашањево се однесува за било која online обложувалница.. ме интересира само на која може ова да се изведе ова.
На бет365 со последниот метод што ставаш со него вадиш пари.
Зачи конкретно за ова што ти прашуваш, мислам дека може да ти успее, стави последен депозит од картица, пред тоа со монејбукерс и укаш и терај ;)

на бетадриа ја уплаќам преку moneybokers а вадам преку трансакција таму можеш

на бетадриа ја уплаќам преку moneybokers а вадам преку трансакција таму можеш
Kaжи ми како се сигурни бетадриа? Исплаќаат, проблем некој при регистрација, бонуси такви работи? Ако можеш на кратко да ми објасниш, ако не ти е мака. позз

Kaжи ми како се сигурни бетадриа? Исплаќаат, проблем некој при регистрација, бонуси такви работи? Ако можеш на кратко да ми објасниш, ако не ти е мака. позз

исплаѓаат одма без никаква верификација и на регистрирање и на вадење пари..бонус имаш на секој тикет над 6 парови на пример играш 6 парови по 1.05-1.08 такви нема веза колкави и имаш 10 посто а има и на 8 и нагоре повеќе посто бонус..исто има и на регистрирање на прв депозит само незнам како беше пошто од дамна сум регистриран..исто македонско првенство имаат добри квоти а ги даваат и синглови..сега другите се нешто помали но со тој бонус на утакмици што е ако се игра паметно се прават пари.

исплаѓаат одма без никаква верификација и на регистрирање и на вадење пари..бонус имаш на секој тикет над 6 парови на пример играш 6 парови по 1.05-1.08 такви нема веза колкави и имаш 10 посто а има и на 8 и нагоре повеќе посто бонус..исто има и на регистрирање на прв депозит само незнам како беше пошто од дамна сум регистриран..исто македонско првенство имаат добри квоти а ги даваат и синглови..сега другите се нешто помали но со тој бонус на утакмици што е ако се игра паметно се прават пари.
Прек опцијата БАНКАРСКА ТРАНСАКЦИЈА, имаш вадено пари?

Дечки идете на http:www.oblozuvanje.com таму е се објаснето околу интернет кладењето, уплата, исплата, можеш и да поставиш прашање одговараат се што не е јасно, има и предлози за кладење

Kolku vreme se ceka verifikacija na bwin? Pred 2 dena im prativ sken od licna karta

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Kolku vreme se ceka verifikacija na bwin? Pred 2 dena im prativ sken od licna karta

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Ако депозитот е веќе наместен да се конвертира пример во долари, дали е можно пример да се направи промена отпосле и да биде во евра?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom