Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Иам 100тина евриќи на бет365 па сакам да ги повлечам пред да почнам да паѓам е сеа сакав да ве прашам

НЛБ праат некој проблем откако ке ги повлечам? Се јавуваат? Што прашуваат?

Секој совет пред да ги повлечам е добредојден :D
Nemas problem preku NLB. Ako imas VISA ELECTRON direktno na karticka ke ti legnat (y)

НЛБ Тутунска и Бет365 = добитна комбинација.

Од картица на Бет од Бет на картица,едноставно и лесно.

Фала му на членот што ме советуваше и ако имате проблеми со другите банки/сајтови за обложување префрлете се на начинов што го спомнав.

Zdravo, dali moze nekoj da mi objasni dali moze da se oblozuvam na bwin.com so Netteler account, i dali e potrebna nekoja verifikacija na Netteler

Имам одамна акаунт на Бвин и сега се решив да подигнам пари, па ако може некој во 2-3 реченици да ми ја објасни постспката како да ги подигнам. Имам виза електрон од Унибанка и маестро од НЛБ.

Како се уплаќа систем на бет365?

Nekoj da znae vo koja online kladilnica ima da se tipuva mak 2 liga?

2ра имаш на бет365 додека за прва ти препорачувам бетадриа со најдобри коефициенти за мкд лига и даваат сингл што сакаш и не лимитираат

Како се уплаќа систем на бет365?

само неможеш пред систем да ставиш тоа е лошо :)

2ра имаш на бет365 додека за прва ти препорачувам бетадриа со најдобри коефициенти за мкд лига и даваат сингл што сакаш и не лимитираат

само неможеш пред систем да ставиш тоа е лошо :)
Е ако де, ти кажи ми како се уплаќа без фикс, само систем да речеме 4/6 на пример.

А некаде има опција со пејпал верифициран се, да се уплаќа?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Е ако де, ти кажи ми како се уплаќа без фикс, само систем да речеме 4/6 на пример.
Си пишиш 6 утакмици и одиш на Multiple bet options и бараш таму за 4/6 4 folds имаш до него дека има 15 комбинации системот и после тоа внесуваш до него во квадратчето колку пари сакаш една комбинација да е .

Може на Bet365 да се ставаат пари пр. преку Ukash, Moneybookers... а да се вадат на картица?

Не сум се кладел досега Online, па ме интересира како одат тие работи.

Може на Bet365 да се ставаат пари пр. преку Ukash, Moneybookers... а да се вадат на картица?

Не сум се кладел досега Online, па ме интересира како одат тие работи.
Ако имаш од НЛБ картица тогаш од картица на бет и од бет на картица можеш/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom