Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ако депозитот е веќе наместен да се конвертира пример во долари, дали е можно пример да се направи промена отпосле и да биде во евра?

Не е можно, барем на бет365 знам дека не е можно.

Прашање...

Прв пат повлеков пари од bet365, со едноставно кликнување на withdraw...
Ми ја покажа картицата, и се отиде во 2-3 чекора...

Сега ми бара минимум 50 Е ако сакам да повлечам и мора да биде банковен трансфер, а не е како првиот пат...
Нормално е ова, или само јас ја имам "честа"?

Прашање...

Прв пат повлеков пари од bet365, со едноставно кликнување на withdraw...
Ми ја покажа картицата, и се отиде во 2-3 чекора...

Сега ми бара минимум 50 Е ако сакам да повлечам и мора да биде банковен трансфер, а не е како првиот пат...
Нормално е ова, или само јас ја имам "честа"?
Преку што депозитира после тоа ? преку тоа што имаш депозитирано преку тој метод треба да ги повлечеш .

Преку картичката ставив пари... Депозит, внесов пасворд, сума и кодот од картичката и тоа беше...

Преку картичката ставив пари... Депозит, внесов пасворд, сума и кодот од картичката и тоа беше...
Ако си депозитирал преку картичка преку картичка ќе ги вадиш парите .

Ако си депозитирал преку картичка преку картичка ќе ги вадиш парите .

Еве што ми излегува кога ке кликнам да повлечам пари... не знам каде да барам како првиот пат да повлечам пари...
Многу полесно беше.... Сега со кликање на withdraw, еве на што ме носи,... и кај тебе е така?

primerp.jpg

Еве што ми излегува кога ке кликнам да повлечам пари... не знам каде да барам како првиот пат да повлечам пари...
Многу полесно беше.... Сега со кликање на withdraw, еве на што ме носи,... и кај тебе е така?

primerp.jpg
Прашај ги таму имаш Live chat види што ќе ти кажат иначе и мене ми се има случено вака да депозитирам од картичка да не можам да ги подигнам после тоа парите .

primerp.jpg

Mastercard?

Visa-ta само можи да повлечи... а со МастерКард само уплата...

Јас користам Skrill, поврзано со Visa... И кога уплаќам на бет365, преку Skrill

Да, преку Мастеркард ги ставив парите...
Но ставив 20 Е, сега имам над 100...

Чаре да ги повлечам на Виза?
Да пуштам депозит преку виза, па да пробам целиот износ да го повлечам директно на картичка?

Едит, да бе, ми успеа, ставив 5 евра од Визата, и успеав сите пари од сметка да си ги повлечам на Визата... и оние претходно што ги имав ставено со мастерот...

Да пуштам депозит преку виза, па да пробам целиот износ да го повлечам директно на картичка?

Едит, да бе, ми успеа, ставив 5 евра од Визата, и успеав сите пари од сметка да си ги повлечам на Визата... и оние претходно што ги имав ставено со мастерот...

Кафе и добар тип некогаш (Over 10 коеф)

:P

Па цело време тоа пишуваме, врати и поназад, имав пишано, можеш со 100 методи да ставиш, но кога е за вадење, последниот се важи. те мрзеше изгледа да читаш наназад :icon_lol:

Не можев да се враќам назад да читам зошто обично истите прашања се вртат, од која банка картичка да земам, мртов уморен бев синоќа...

Дечки не ми функционира ова со последен метод...
Значи, ставив 60 Е со Мастер од Уни, и ги направив 100...

Пробав да ги повлечам, па ми излезе она сликаното погоре...
После ставив 5 Е од Визата од НЛБ, и ми даде да ги повлечам..
Арно ама, ми стоеше 2 дена Pending transfer, и ми стигна мејл дека треба да им пратам Banking Details за Мастерот, за да ми ги уплатат парите на таа картица, ке ги делат парите и на Мастер и на Виза...
Прееска на чат со нив се расправав дека сакам парите да ги префрлам на Виза, наместо на Мастер, ми вика, не бива, со кој метод се ставени, со тој ке ги вадиш...
На сметката имам комбинирани пари, ставени од двете картички, и на тие суми имам добиено пари...

Чаре, искуство, некој да префрлал пари од bet365 со банковен трансфер?

Дечки не ми функционира ова со последен метод...
Значи, ставив 60 Е со Мастер од Уни, и ги направив 100...

Пробав да ги повлечам, па ми излезе она сликаното погоре...
После ставив 5 Е од Визата од НЛБ, и ми даде да ги повлечам..
Арно ама, ми стоеше 2 дена Pending transfer, и ми стигна мејл дека треба да им пратам Banking Details за Мастерот, за да ми ги уплатат парите на таа картица, ке ги делат парите и на Мастер и на Виза...
Прееска на чат со нив се расправав дека сакам парите да ги префрлам на Виза, наместо на Мастер, ми вика, не бива, со кој метод се ставени, со тој ке ги вадиш...
На сметката имам комбинирани пари, ставени од двете картички, и на тие суми имам добиено пари...

Чаре, искуство, некој да префрлал пари од bet365 со банковен трансфер?
Бидејќи на Мастеркард не можш да повлечеш пари (само на Виза или Виза Електрон) парите што си ги добил со Мастер ќе треба да ги вадиш директно на банкарска сметка. За да ти ги дадат сите детали оди во банка и прашај ги за Свифт код, твојот банкарски IBAN код и за адресата на банката па ќе ти ги префрлат од бет365 за една недела мислам трае. Нареден пат ако мораш да ставиш пари преку Мастеркард подобро стави ги преку Скрил па од Скрил на бет365, потоа когазаработката ќе мора да се повлече на Скрил да знаеш дека ако на Скрил ја потврдиш и Виза картицата ќе може тие пари таму да ги повлечеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom