Вашите пијани искуства :)

Член од
1 октомври 2012
Мислења
401
Поени од реакции
307
Во петокот бев кај дечко ми. Ми даде пиво. Прво ми беше смешно се. После откога си легнавме не го оставив на мира. Го штипкав,бакнував и го напалив толку многу. Имавме едно 4 партии секс и после сум заспала. Другата ден ми рече дека веќе пиво само ќе ми дава ко ќе сакал да се сексаме :)
Знам луѓе што се трезнат со пиво, ти си се опила?! :D

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
Во петокот бев кај дечко ми. Ми даде пиво. Прво ми беше смешно се. После откога си легнавме не го оставив на мира. Го штипкав,бакнував и го напалив толку многу. Имавме едно 4 партии секс и после сум заспала. Другата ден ми рече дека веќе пиво само ќе ми дава ко ќе сакал да се сексаме :)
Да не си за пиво две...четири? :D

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.104
Еднаш толку многу се опијанив а бев излезен , утрето сабајле се будам и почнав да размислувам од кој правец сум дошол дома со колата и неможев и неможев да се сетам ..Тоа ти било ептен јако пијанчење да незнаеш за себе :(
Јас сум го имал истото искуство пред 2-3 години. Излезен со еден другар и првин во еден кафич бевме, оттука во уште еден, на крајот до кај 3-4 саат во еден ноќен клуб заглавивме. Не пиевме ко првпат алкохол да гледаме, ама сто места сменивме, секаде по неколку чашки жестоко, журка јака, женишта... и сум се одзел јако.
А беше јануари месец и памтам ко излегов сабајлето од клубот, има од тие дигиталните термометри, и успеав да ја забележам бројката -2Х (Х е меѓу 1 и 7).
Ладно... коска! И тоа не да ме здрви... дури стасав до колата.
Последно што се сеќавам е дека седнав в’кола, ја запалив и оставив некое време да поработи да загреј моторот. А надвор беше потопло отколку во колата.
И наредна сцена, се будам сабајлето со главоболка и ушите ми свират лелемајко. За среќа немав повраќано или слично...
И поминаа минута-две така ко се разбудив, дури се подигна системот, дури се логирав во реалноста... и прво шо ми текна - колата!!! А гаражата е прилично тесна, така да и ко ќе си трезен треба со претпазливост да ја внесуваш, мада после толку години и со мижење ќе ја внесам.
Прво шо помислив беше дека ја имам така добро од ѕидот истругано и се сеќавам дека ме здрви една ладна пот ме облеа. Облеков тренерки на мене, клучот го зедов и трк право в’гаража. Ко ќе видам, пуфка! Трезен ко ќе сум полошо ја паркирам.
И никогаш не успеав да разјаснам како стасав до дома со колата, па уште и без никаков проблем, бидејќи немам ниту една слика во сеќавање.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Јас сум го имал истото искуство пред 2-3 години. Излезен со еден другар и првин во еден кафич бевме, оттука во уште еден, на крајот до кај 3-4 саат во еден ноќен клуб заглавивме. Не пиевме ко првпат алкохол да гледаме, ама сто места сменивме, секаде по неколку чашки жестоко, журка јака, женишта... и сум се одзел јако.
А беше јануари месец и памтам ко излегов сабајлето од клубот, има од тие дигиталните термометри, и успеав да ја забележам бројката -2Х (Х е меѓу 1 и 7).
Ладно... коска! И тоа не да ме здрви... дури стасав до колата.
Последно што се сеќавам е дека седнав в’кола, ја запалив и оставив некое време да поработи да загреј моторот. А надвор беше потопло отколку во колата.
И наредна сцена, се будам сабајлето со главоболка и ушите ми свират лелемајко. За среќа немав повраќано или слично...
И поминаа минута-две така ко се разбудив, дури се подигна системот, дури се логирав во реалноста... и прво шо ми текна - колата!!! А гаражата е прилично тесна, така да и ко ќе си трезен треба со претпазливост да ја внесуваш, мада после толку години и со мижење ќе ја внесам.
Прво шо помислив беше дека ја имам така добро од ѕидот истругано и се сеќавам дека ме здрви една ладна пот ме облеа. Облеков тренерки на мене, клучот го зедов и трк право в’гаража. Ко ќе видам, пуфка! Трезен ко ќе сум полошо ја паркирам.
И никогаш не успеав да разјаснам како стасав до дома со колата, па уште и без никаков проблем, бидејќи немам ниту една слика во сеќавање.
Cudna rabota ama koga sum pijan mislam deka vozam poubavo od trezen i sum se vrakal zdrven pijan ama dosega se bilo ok , no imase eden ppostar covek koj mu go poslusav sovetot i si go praktikuvam , ako planiras da pies idi bez kola a ako dojde spontana pijanka osttavija kolata i dojdisi so taksi;) i taka ko ke razmislis e najubavo i najbezbedno:)

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
У кафана со класот. Пиеме се праиме ломови , си тргам јас сам накај дома , и едно време ми се примочува. Се пикам заед една зграда мочам шо мочам , кога ке ми текне дека еден другар живее у таа зграда. И шо ке правам сега ке му одам нагости. Саатов 2 ноќе. Се пикам во улазов , и едно време си викам абе дај шо се глупирам , сум се опил сум се опил ај да не правам глупости. Испаѓам од зградава и си седнувам пред улазов. Како седам главава ми паѓа. Од тука викам дај мобилниот ке си го навијам во 3 саат , да не заспијам случајно. Од тука пак малце проработува свеста во мене и си викам ајде станувај и тргај си накај дома. Како така стасав дома некако. Фрлам фармерки , кошула у предсобље и си легнувам. Си легнувам ама собава 360 степени ми се врти. Фанав си повратив , си се направив лом , а и се околу мене. И сега следува најјакото! Кога бев кај другаров пред улаз си го навив телефонот во 3 саат. И дошло 3 саат јас кома спијам , телефонот у фармерки у предсобље си ѕвонел ли си ѕвонел. Од тука мама станала да види шо е работава со телефонот и влегла кај мене у соба. Имала шо да види :D Другиов ден сабајлето станувам и гледам цела постелнина сменета, јас у нови пижами, повраќано нема. Јасно ми беше колку е саатот. После цела недела ми беше срам у очи да ги видам мојте , дека прв пат пијан ме начекаа :D

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Нема што да ви кажувам ... :LOL:
Тапа , ферфеље,магаре ... кома ... уште се прашувам како дојдов дома ? :rolleyes:
Ама чим сум на кајги во моментов добар сум ... колку-толку :oops:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.450
Поени од реакции
39.080
Пијам исклучиво пиво , многу ретко нешто жестоко. После 10тина пива имав секс со 90 килска пичка. Незнаев дали ги стискам цицките или стомачиштето. :pos:

P

parvati

Гостин
Пијан после чаршију
Купи целу питу бурек(појма неам зшто) и изеде едн четфрт куде комшију у двор

Член од
7 мај 2013
Мислења
62
Поени од реакции
130
Одиме заедно со 5-6 другари на одмор во Дорјан седиме таму 2-3 дена и решаваме последнта вечер да се праиме даски.За почеток испиваме една каса пиво и одиме накај Scala Beach таму пиеме по 12-13 чаши кој водка кој којњак и решаваме да си одиме накај домме сите.Издрцавме едвај таму по една угорнишка и легнува сите а еден другар легнува на тераса на еден душек.Цела вечер спиеме се добро и утредента стануваме и одиме на тераса и има што да видиме другарот го нема а на душекот гледаме поврќаница и боксерки полни со го*на гледаме надолу да не се фрлил ама го нема го отвараме ВЦ-то тој со главата на шолјата заспал едвај го разбудивме.Потоа цел ден повраќаше и се тресеше.

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Неделата.

Влегов на рнб со штикли 15ка, а во вц се пресоблеков во патичиња. Плус го малтретиравме комшијата од приземје да не слика со другарка ми, иако е над 30 години. Чоекот си дошол после свадба, а другарка ми и јас бевме толку пијани што си ги собравме и чашите за вино, па надвор после дискотека се довршивме со остатокот од литрото.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Мене другарите ми велат дека многу пцујам и зборувам на странски јазици кога ќе се опијанам или пеам на цел глас ако ме погоди песната.

Член од
18 јули 2011
Мислења
33
Поени од реакции
15
имало ги е многу, али ае сега неколку у кратки црти. Бев седмо оделение бев се направил умрен, и ќе одам на диско, а на влезот на диското имаше огледало и до огледалото влезот, а ја даска пијан главата надоле и се забијам у огледалото јас десно(мислам дека некој друг човек е) и тој десно викам де бре пушти ме да заминам, така 3 мин подигнам главата кога видам тоа сум јас на огледалото се завртам назад да видам дали ме е видел некој, среќа никој не ме беше видел.
Друга вечер камен пијан исто така, одам звонам на звончето, мајками не го била слушнала, а јас мислам знае дека сум пијан и неќе да ми отвори, земам едно кебе имаше пред праг легнам, мајками станува за работа гледа ме мене како куче сум се згрчил пред праг, вика со тука, јас па мислам неќеш да отвориш.
Трета вечер улавам у моја соба, ама наеднаш ми се беше дигнало, и излавам во wc заврсувам работа само со улавам во ходник ГРБЕЧКАТА кога се опнам, од десна страна мајками и татко ми од лева брат ми излават пред мене, а на мене цела куќа ми се врте.Овоа е кога бев 7 одд.
А од скоро една беше.Седнуваме со еден другар пиеме 4 кила вино и 2 крали марко кај мене, одиме во еден кафич тамо требеше по едно пиво,ама отидеа по 5-6.Отидевме во диско земавме по едно пиво, другарчето вика абе нема фајда од пиво дај ке земеме 1л вино и си фрлиме 350 денара, испивме тој литар земавме уште еден, и тој ојде,и немаме пари за да порачаме усте еден, се караме со шанкерот таму,нема фајда земавме по еден конјак, лом бевме а до нас на шанкот седат 3 добри пичици постари од нас 4-5 години, земеме со нив играње,фаќање за гз, (дрво со да правиш) даде ме и да не закопцат кошулите и ред други работи.На крај диското празно, ќелнерите џогираат, ние подигнеме ги нозете они избришат, ние па спуштиме ни нозете.Дојде време да си одиме вратата неможеме да ја погодиме, немам поим како сум излезел,само со сум излезел едно дрво сум прегрнал, а другарчето отиде, кога виде дека јас сум останал до дрвото он се врати по мене, јас како го видев него кога земам да трчам.Гледам го него патот му тесен и кога вида он у една река заглави.После застанавме до една продавница он занесе се скрши едно стакло.И од тогаш ништо не помтам, се разбудувам другиот ден викам каде сум јас, дома не сум, кај другарчето исто така не сум излавам надвор на цигаре кога гледам....Има уште многу може книга од 5600 страни комотно да се напиша али ае доста е.

Kajgana Shop

На врв Bottom