Не сум за темава јас ама ај досадно ми е па да пишам нешо од младите луди години

Ако сум пијан кај мене има 3 мода:
1. Најдобар - си ќутам, не се расправам со никого и си заспивам
2. Ако се погодам со другаров што вежбаме заедно демолираме се живо и диво околу нас, се имам степано во тој мод со обезбедувањето во кафич, бегано од полиција и скокано од 2ри спрат да не ме фатат и малтретирано цела читална полна со народ во еден од студентските во скопјето

3. гаден мод, нешто во стилот на rapist но не толку буквално

знам ако ми се допадне некоја девојка вечерта да ја гњавам максимално

особено ако гледам дека ме прави будала или пак ако дава некое знакче дека сака нешто
Инаку најгадно сум поминал со пијанство на екскурзија во 3та, на неколку родендени, за 1мај пред 2 години кога влегов во ладна камен вода со се алишта и покрај фактот што незнам да пливам и за малку ќе се удавев, кога се скарав со последната девојка и воедно последното пијанство е тогаш ни сам неможев да се препознаам и 3 дена ми требаа да се опоравам, ниту јадев ниту излегов од соба од што ми беше тешко и се ме болеше. Инаку пијанството со ракија ќе го паметам цел живот, се чудам како успеавме да се вратиме во 1 дел тогаш и да не не соберат алфи или полиција бидејќи од центар до кисела вода до пелагонија се враќавме 2 часа, направивме еден куп срања по улица, другаров преврте контињер да го истури ѓубрето на сред улица и после празен го туркаше едно 30 метри за на крај да го остави попречен на пат

Гадно е тоа што неможам да повратам и тоа речиси од никој алкохол и затоа другиот ден си имам мака невидена ме боли главата, стомаков ми чорба.
Добра работа не пијам последниве 2 години речиси ич (едвај 3 пати во 2 години) и навечер кога сум излезен си пијам или флаширана вода или пак сокче, последно пијанство пред 5 и пол месеци поради горе наведената причина и се каам и за тогаш. Инаку некако веќе ми е глупаво да се опијанам, повеќе ми беше интересно кога бев средно и во пубертет и многу не мислев, сега пред се ми е срам да се очукам, а второ и ми смета.