WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Predictable....

Тапа ВМ. Со ваков line up на луѓе ваква Манија да направиш е срамота.
И Рок и Брок а ваљда и Тејкер ќе бидат тука и следната година така да ете им шанса да се искупат али исто и лани вака очекував ама ете кога Сена освои РР јасно ми беше..

Крајот кога се поздравија Рок/Сена беше epic disney shit.

Катастрофа.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Не само што Рок ќе биде тука туку најверојатно ќе го има и истиот противник....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не само што Рок ќе биде тука туку најверојатно ќе го има и истиот противник....
Тоа е жалното...

Али сепак после мечот вчера нека има и трет дел. Слободно. Само да не е мејн-евент.
Веќе не ми е ни гајле дали ќе имаат меч до крајот на годината секоја епизода.

Ме интересира само кој има меч со Тејкер до година ако се знае дека има шпекулации за Брок/Рок (колку тапа меч ќе биде тоа само..)

C

Castiel

Гостин
Тоа е жалното...

Али сепак после мечот вчера нека има и трет дел. Слободно. Само да не е мејн-евент.
Веќе не ми е ни гајле дали ќе имаат меч до крајот на годината секоја епизода.

Ме интересира само кој има меч со Тејкер до година ако се знае дека има шпекулации за Брок/Рок (колку тапа меч ќе биде тоа само..)
Сина 100%

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Овие Челзијашиве се Сена фанови да не се? :eek::eek::eek:

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
http://www.lordsofpain.net/news/wwe/Major_Concern_Backstage_at_Tonight_s_RAW_The_Rock_Angle_Nixed_More_Details.html

- There is said to be absolute panic at RAW this afternoon. Tonight's show was scheduled to build to a segment where Brock Lesnar beat up The Rock to set up a WrestleMania XXX main event.

The Rock is not at RAW and word going around is he went home. Vince McMahon and WWE writers and producers are busy re-doing the show and apparently the angle has been nixed.

Nobody knows any details as to what happened past that. The belief now is that Rock won't be appearing tonight.

- There is another major angle planned for tonight to set up John Cena's next title defense at Extreme Rules. it was something that has been planned for some time and was actually scheduled for WrestleMania last night.
http://pwinsider.com/article/76774/major-plans-for-raw-thrown-out-as-major-name-wont-be-there.html?p=1

MAJOR PLANS FOR RAW THROWN OUT AS MAJOR NAME WON'T BE THERE
By Mike Johnson on 2013-04-08 16:13:19 This is all developing as I write this, but WWE is working re-write massive parts of tonight's Raw as The Rock is not there as originally planned.
The word backstage is that he left for Los Angeles this morning. WWE sources indicate this caught the company completely off guard and there's a lot of heat on Rock at the moment.

There had been talk of shooting a major angle with Rock to begin building Wrestlemania 30, possibly an angle with Undertaker or Brock Lesnar (we've heard both discussed but mostly Lesnar) and all that is out the window.
http://pwinsider.com/article/76775/what-wwe-had-booked-for-raw-that-is-now-out-the-window.html?p=1
WHAT WWE HAD BOOKED FOR RAW THAT IS NOW OUT THE WINDOW
By Mike Johnson on 2013-04-08 16:20:23 The original script for Raw was set to feature The Rock opening the show with a promo about losing the WWE title to John Cena.
The promo would have led to Brock Lesnar and Paul Heyman confronting Rock and laying him out, setting the seeds for a future PPV bout between the two.

With Rock bolting home without notice, WWE is currently re-writing the show. It's "chaos backstage" according to one talent we've heard from.
Eve od kogo Pank ja izgubi titulata....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Yeah right. Не верувам ни збор на ова.

C

Castiel

Гостин
Mиз освои титула на ВМ за да ја изгуби другата вечер на RAW....Винс стварно нема појма шо сака да напраи веќе со цела фирма...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Уште ја немам гледано епизодата ама ми изгледа како поприлично јака епизода од тоа што видов по нетов.

П.С. Да да да да да да да да да да да да

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Вчера публикава беше најјака . За сите хилови навива (па уште и за Фанданго:pos:) а Сина како најголем хил на компанијата да е.... Сите против него се.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Фанданго е ѕвер !

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Епизодава вчера катастрофа.

Панк изгледа зима малку пауза па веројатно не гледам рањ во следниве 2 месеца....

Kajgana Shop

На врв Bottom