WWE

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Би гледал во живо, ама понеделник ме чекаат два колоквиуми така да... Кога ќе се вратам на раат ќе си пуштам и ќе си изгледам.
Саката да си направиме игра и да се обидуваме да ги типуваме победниците? Кој погоди најмногу е победник, што велите?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Може :)

Него во Англија може да се кладиш на натпреварите не сите ППВа. Некаде по кладилнициве да имаше за ВМ да се кладиме сигурно ќе уплатев ливче.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Вечер е ВМ ! :vozbud::vozbud::vozbud:
Али и покрај смајлињава уопште не ме фаќа еуфорија.
Тапа билд ап имаше годинава, ама сеапк ВМ може да биде добра. Топ мечевите се predictable али сепак може да бидат добри.

Иначе кога почнува пре-шоуто?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Pre-showто треба да почне за 5 мин :)

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
И мене некако слабо еуфорија ме фаќа, лани ми текнува 10пати понестрплив бев да ја гледам, заради once in a lifetime сега како обично ппв ми е некако

C

Castiel

Гостин
Не беше лош мечот само многу краток..можеа бар да трае 10тина минути...али ипак Миз нов шампион...нема некое значење ова... иначе интересно е што првиот меч е со Шилд..се си мислам дека ќе влијаат нешто во мечот на Сина и рок чим волку рано ги букирале да почнат...
--- надополнето: 8 април 2013 во 01:25 ---
Добар меч...очекувана победа на Шилд...башка + е што Биг Шоу си остана Хил....можеби требаше и Ортон али ова е добар знак....чим ортон не го направија Хил има шанси за Сина после да стане хил...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добар крај имаше мечов.
Хенри/Рајбек е следен.
Форца Хенри !

C

Castiel

Гостин
добар меч... се очекуваш рајбек да тепа али и ова не е лошо...Хенри си доби победа и продолжи да изгледа доминантно... а и Рајбек докажа дека може да го крене за ШелШок...сеа лошо е што рајбек само губи на ППВ а сакаат да му направат пуш за Фејс на компанијата...ова не изгледа добро...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Солиден прв час на ВМ, а допрва следи најдоброто.

C

Castiel

Гостин
Очекував зиглер да кешне...мораше и требаше....сеа за сеа ова ме разочара...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Подпросечно ППВ до сега.

Време е некој од големиве мечеви да го спаси.
--- надополнето: 8 април 2013 во 04:52 ---
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

C

Castiel

Гостин
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: од 1 до 5 2ка давам за вм...па неможеа на поглуп начин да го затворат шоуто...

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Како што очекував ништо спектакуларно не се случи.

Сега се надевам дека Панк ке има уште еден меч на следното ППВ со Андертејкер и ќе си ја врати победата но не ми се верува дека wwe ќе му го дадат ова.

За Сина очекувам прв фуед како шампион да му биде со Шилд, веројатно затоа ги направија Шилд толку јаки за Сина да ги тепа....

Kajgana Shop

На врв Bottom