WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Па најверојатно така и ќе биде.

Е сега ако се додаде и Кејтлин/Еј-Џеј на ВМ. + тој меч за УС титулата значи дека ќе има 12 меча на ВМ.

А плус денеска кажаа дека ќе Диди ќе настапува на ВМ.

Што значи не знам кај ќе најдат време за 12 меча.

Типувам на победа на мечот за таг титулите во 20ина секунди.

C

Castiel

Гостин
па кратко ќе траат ваљда Миз Берет , Хел но зиглер и биг Е, Катлин и еј џеј , и најкраткот ќе биде родес сколарс и бела твинс вс тонс оф функ и наоми и кембел... а не очекувам ништо подолг меч и за УС титле кој и да е... така да ќе ги склопат некако...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ептен не е потребен мечот 4на4. Само време за џабе ќе потполнува..

C

Castiel

Гостин
Биг Jonny(people power) is back...на сд му понудил на рок да биде со него и заедно да го победат сина...рок одби секако...али ова е добар агол...Јоnny да биде поврзан со Сина и така да го победат рок и конечно Сина да стане хил... интересен агол...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нема поента Џони Ласдсафдситис да се врати на една недела пред ВМ освен ако не е нешто планирано за нешто.

Сигурно ќе се врати али дали како потпомагач на хил трн на Сена или евентуално основаш на Шилд не знам.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
На 3-4 дена пред ВМ некој нешто да каже? :D

C

Castiel

Гостин
Според последно Raw како се одвиваше најверојатно е дека Тејкер ке победи...пошо панк беше поуспешен последнава епизода пред ВМ ...исто така Хел но ќе продолжат како таг тим пошо изгибу даниел од зиглер исто на рав...Дел рио сметам исто дека ќе победи...можно е зиглер да кешне...пошо е во при шоу за IC title Не ни битно кој ќе е шампион ...Трипл Х и брок е тука незнам што ќе биде...сите сметаат дека Трипл Х ќе победи но пошо брок има 1 годишен договор со вве не би било логично да изгуби и да изгледа слабо..а планираат да го направат шампион понатаму.. Сина нешто збореше дека ќе го шокира светот..е сеа дали ова само се обидува да продаде Хил турн колку луѓето да го купат PPV или стварно ќе се деси незнам...баш ме интересира како ќе ја завршат оваа ВМ

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Малце е predictable WM.

Jan Polat Bobi_kr_palanka и @уште некои што беа активни во темата дај вратете се бар неделава во темава
и @ миланезот што не ми текнува каков ник имаше :)

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Малце е predictable WM.

Jan Polat Bobi_kr_palanka и @уште некои што беа активни во темата дај вратете се бар неделава во темава
и @ миланезот што не ми текнува каков ник имаше :)
Не дека не сакам да сум активен на темава, ама немав многу време да гледам raw последниве недели, но видов дека ВМ е во недела, па си направив маратон минатата вечер и си ги изгледав послединте неколку епизоди.
ВМ можеше да биде каде каде подобра, можеа да се направат 10пати подобри мечеви, но знамеме дека Винс само парите го интересираат, а не квалитетот на шоуто. Лошо е што тна не се обидуба да го достигне рејтингот на wwe иначе до сега многу работи ќе беа сменети во wwe.
Најмногу очекувам од ННН вс Брок, ако се знае дека и HBK ќе биде на ВМ јасно е дека овој меч ке биде еден од најинтересните. Незнам што да очекувам од мечот, Да не беше ставена кариерата на ННН на линија, Брог ќе победеше сигурно, ама вака којзнае ќе видиме. Единствен начин да победи ННН е со чукот, бидејќи не верувам дека Брок би бил пинувам со педигри или свит ќен мјузик од HBK.
Најголемата глупост што можеа од wwe да ја направат е да го стават Џерико во меч со Фанданго, човекот уште не е дебитирал во wwe и оп добива меч со Џерико и тоа на ВМ, поголем пуш не можеше да добие, ако победи се откажувам од гледање на wwe. Гимикот му е катастрофа, личи на некое педерче, незнам зашто воопшто го форсираат овој гимик од wwe, подобро да дебитираше како Џони Куртис. Забележав дека Џерико уште може да се бие на највисоко ниво, на 42 години е подобар од 95% од федерацијата. Мечот со Сезаро во последниот raw и со Зиглер во претпоследниот беа мечеи за ппв. Респект за Џерико.
Тејкер вс Панк, поглуп билдап на некој меч неможеше да има. Незнам зашто ја користат смртта на Пол Беер за билдап на меч, баш ми е интересно ако човекот беше жив каков билдап ќе направеа. Серијата продолжува во тоа сум сигурен. Единствен начин Панк да победи е преку дисквалификација, ама така би било многу глупо. Сепак се работи за меч на ВМ а не некој на обично ппв. Ако некој од моменталниот ростер заслужува да ја прекине серијата тоа е Панк и никој друг. Човекот си е во најдобрите години, најдобар кечер во федерацијата, ако сега серијата не биде прекината не треба никогаш да биде.
Рок вс Сина, лани беше once in a lifetime, сега пак тие. Сина 99% победува, само незнам како планираат да ја изведат оваа победа на Сина од wwe, човекот и како фејс си е еден од најомразените кечери во федерацијата. Ако победи чисто ќе биде многу лошо за wwe, зашто фановите уште повеќе ќе го намразат. Овој меч се мислам дали и да го гледам, од една страна ме нервира себичноста на Рок, се врати ја зеде титулата од нигде никаде, заради таа причина сакам да изгуби, од друга страна Сина не заслужува победа против икона како што е Рок. Разликата е во класи. Друга работа што ме нервира е што овој меч е мејн евент, требаше Брок вс ННН или Панк вс Тејкер да се мејн евент. Се надевам на солидна манија па ќе видиме што ќе биде. Има и некои други мечеви ама во моментот не ми текнуваат, а ме мрзи да барам низ нет кој се. Ќе ги искоментирам и нив до крај на денот.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Очекувам дека повеќето од мечевите ќе биде прилично добар од техничка гледна точка, но градењето на беше катастрофално а и самите мечеви се лесно предвидливи па така веројатно нема да гледам во живо. Само Тејкер/Панк и Шилд/ Ортон,Шоу и Шејмус може да го гледам а другиве нема шанси....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Само јас од форумов сум фан на Фанданго? :cautious:

Ѕвер е Фанданго. Just wait and see.

Од ваков гимик направи злато човекот.

И не заборавајте дека главната ѕвезда на последниве 6-7 ВМ е човек кој дебитираше со гимик на мртовец што не може да погине.
Така да.. :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
CM Punk:
I'm hung up on going on last, being the main event on WrestleMania. There's all sorts of people who will tell you 'You're wrestling the Undertaker and maybe that's bigger than the title, bigger than going on last and there's a difference between the main event and the last match.' It's just been ingrained into me. Ever since I was a kid I wanted to be in the main event at WrestleMania.

И ова
http://www.youtube.com/watch?v=swf13c1nUcY&feature=player_embedded

:pos::pos:

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Ај да си кажам видување и за другите мечеви на ВМ
Незнам дали сум единствен ама сакам Џек Свагер да ја освои титулата, човекот е долго време во компанијата, еден од најдобрите техничари е, сега и со овој што е покрај него Зек Колтер или како и да се викаше му го надоплнува гимикиот т.е. слабиот скил на микрофон. Мечот верувам дека ќе е еден од подобрите гледано од технички аспект. Дел Рио откако стана фејс се има подобрено многу на рингот, во секој меч внесува некој нов удар. Како и кај поголемиот дел од другите мечеви има ептем слаб билдап. Типувам победа на Дел Рио и можен кеш на Зиглер.
Хел Но вс Зиглер и големото дрво, тука речиси сум сигурен во победа на Кејн и Брајан од причина што во последните епизоди на raw, Зиглер и дрвото доминираа врз Брајан и Кејн, а и рано му е на дрвото да земе титула, па и тоа на ВМ во првиот негов официјален меч.
Шилд вс Ортон, Шејмс и Шоу, според мене сигурна победа на Шилд и конечно се надевам дека ќе видам хил турн на Ортон. Нема логика шилд да изгубат. Се надевам дека после ВМ ќе почнат да учествуваат во некои мечеви за титула, дечките го заслужуваат тоа.
Рајбек вс Хенри, победа на Рајбек, ќе биде интересно да видиме дали Рајбек ќе успее да го подигне Хенри, не очекувам многу од овој ме бидејќи Рајбек си е тешко дрво. Ова според мене ќе биде и еден од пократките мечеви.
Берет вс Миз, доста интересен меч ќе биде, тука незнам за кој ќе навивам, и двајцата се одлични, Миз откако стана фејс му фали некоја титула, од друга страна ако не планираат Берет да го стават во меч за хеви титулата не гледам причина да загуби, после само ќе го фрлаат во некои безмислени феуди.
Се на се не очекувам добра ВМ, имаа потенцијал од wwe да ја направат оваа ВМ како една од подобрите, ама сепак се надевам дека ќе ме демантираат

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Некој ќе гледа ВМ во живо? (мислам преку стрим :D )

Иначе најефтините карти за ВМ се 35 долари и имате поглед како да сте на врв на десето катница. А луѓе како Биг Шоу ќе ги гледате како мравки.

Затоа пак да го купиш ППВ-то е 70 долари во ХД и 60 долари во нормален квалитет.

Според мене подобро 35 долари и на големиот екран во живо да гледаш него ли 70 долари за дома да гледаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom