DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
- Член од
- 6 април 2010
- Мислења
- 19.767
- Поени од реакции
- 17.687
Мене знаеш како тоа ТЕ САКАМ 12 сати пред раскинување, потоа она др погоре во другиот пост...не знам како можи така да се издеси наеднаш... ма да што небеше наеднаш како на моменти мислам ама пред то беше добро бар велеше дека ме сака .... И после те сакам, па те сакав, па ако се мсирвам со македонец ке се смирам со бившиот... можела да биде со кој сака моментално ама не сака...ама сепак со бившиот би била..Сè ти е кажано со задебелените. Во секој случај, ти не си во плановите во нејзиниот живот.
Затоа, сериозно треба и таа да не е во твоите планови. Едноставно таму нема иднина за тебе. Можеш да тажиш година, две, три... цел живот - пак таа нема да те сака толку колку што веројатно си ја сака слободата прво, а бившиот второ. Ти не си ниту втора виолина, туку можеби трета во нејзиниот живот.
Како и да е, си имал добра врска. Искуство и пол. Сега со ова искуство почни да бараш друга девојка, којашто ќе биде како оваа, само подобра и повеќе ќе те сака тебе, наместо други.
А такви има. И ако ги бараш, ќе ги најдеш (или тие тебе, ако им дозволиш да бидеш најден).
Одболувај колку што ти треба, но секогаш имај го ова на ум: со оваа девојка е готово. Треба да се најде друга, следна, подобра.
Поздрав и со лесно.
нз едноставно ме плаши да не има др причина и да не сака да ја кажи ма да никогаш не ме излажила ...
Да сум сигурен дека не ме сака .... иако изгледа така далува така така се докажува нз ни јас поќе што мие :/.....хаос мие глата
или пак барам трошка надеж не знам .... знам оти ова ме измачи поќе него преходната 3 годишна врска ..