Hurin
Pokerface bastard
- Член од
- 3 јуни 2009
- Мислења
- 8.543
- Поени од реакции
- 14.678
missandei <3Сите искоментиравте за исечената брадавица на... војникот (???), а никој не ги спомна атрибутите на преведувачката од таа сцена. Ок!
missandei <3Сите искоментиравте за исечената брадавица на... војникот (???), а никој не ги спомна атрибутите на преведувачката од таа сцена. Ок!
Додека пиеш Скопско Радлер немаш гајле.Има шанси вака да се соземам како вас и да се пореметам, па да си го сменам никот во Роб или Сноу на пример?
Зависи. Работи се за различни вкусови, пример ја обожавам серие од тип на ГоТ. Некој има што ги нејќе, а ги гледа затој што гу сви гледав. Ако сакаш интриге, сплетке, серија што захтева повише АЈКЈУ, старо време, змаеви и интересни пејсажи, ондак има шансе да га смениш ник у Калиси.Има шанси вака да се соземам како вас и да се пореметам, па да си го сменам никот во Роб или Сноу на пример?
Зависи. Работи се за различни вкусови, пример ја обожавам серие од тип на ГоТ. Некој има што ги нејќе, а ги гледа затој што гу сви гледав. Ако сакаш интриге, сплетке, серија што захтева повише АЈКЈУ, старо време, змаеви и интересни пејсажи, ондак има шансе да га смениш ник у Калиси.
ako sledis trend...i ako sakas da bides u semata...ke go smenis...poso denes site game of thrones fanovi se i svrsavaat ako neznaat dva lika da nabrojat...Има шанси вака да се соземам како вас и да се пореметам, па да си го сменам никот во Роб или Сноу на пример?
Еве го, се јави хипстерот кој е за Мајами Хит...ako sledis trend...i ako sakas da bides u semata...ke go smenis...poso denes site game of thrones fanovi se i svrsavaat ako neznaat dva lika da nabrojat...
Џофри ко за тебеИма шанси вака да се соземам како вас и да се пореметам, па да си го сменам никот во Роб или Сноу на пример?
Ич не треба IQ за серијава. Со мозокот на пасење ја гледам. Никаква мистерија нема за решавање, ништо што логички треба да се разреши. Има доста исчекување што додава тензија и добра приказна.Зависи. Работи се за различни вкусови, пример ја обожавам серие од тип на ГоТ. Некој има што ги нејќе, а ги гледа затој што гу сви гледав. Ако сакаш интриге, сплетке, серија што захтева повише АЈКЈУ, старо време, змаеви и интересни пејсажи, ондак има шансе да га смениш ник у Калиси.
Може за тебе и мене да, ама еве имам неколку другарчиња што заразив со ГоТ и имаат проблем со ликовите и приказната.Ич не треба IQ за серијава. Со мозокот на пасење ја гледам. Никаква мистерија нема за решавање, ништо што логички треба да се разреши. Има доста исчекување што додава тензија и добра приказна.
Toa само на старт го има, дека премногу ликови има, класичен HBO серијал.Може за тебе и мене да, ама еве имам неколку другарчиња што заразив со ГоТ и имаат проблем со ликовите и приказната.
brat ne seriozen si???kade rekov deka e losa serijata??? rekov deka ima klosari do vcera so ne slusnale za game of thrones sea prvi hc fanovi se a poveke od dva karakteri nemozat da nabrojat...izgleale dve epizodi i gi stavaat khal drogo i kalisi nasekade po sliki...nemoj da me jebes...Еве го, се јави хипстерот кој е за Мајами Хит...
Тоа што една серија е искомерцијализирана не ја прави лоша, аман со тој хипстер-тренд, ако е андерграунд е добро и обратно...
Ретко кој не ги гледал првите епизоди со пуштен Google во позадина бе.Може за тебе и мене да, ама еве имам неколку другарчиња што заразив со ГоТ и имаат проблем со ликовите и приказната.