The Walking Dead

Читајќи ги коментарите, мило ми е што серијава ја прекинав пред две години, после 4-5 епизоди. :)

Очекуваше ли некој друг Милтон кога стана walker, да се сожали и да не ја "изеде" Аундриа?:cautious:

Епизода како епизода,далеку од лоша беше.....ама за финале не беше.Би било супер кога би имало уште 1 епизода и таа да биде конечниот фалл на гувернерот.Уствари се се мислам дека ќе го скинат латиносот и нигерот со него следната сезона.Ама некако ми делуваше како убрзана доста,ради реда колку да се направи финале затоа што мора.
Кога веќе 3 сезони ја припремаа конечната битка требаше бар поепик да jа направат,а не да заврши без стварно да се потепаат меѓу себе.

Андреа и Милтон беа алиби убиени ликови, мада Милтон никој не го очекуваше да умре.Али ок малце ќе беше глупо сите главни ликови да си ги утепаат.Требаше Гувернерот да го скинат веќе покрај овие двајца и тоа ќе беше ок.

Најлошиот момент според мене беше кога гувернерот побрлаве.
Од 30 души,сам си потепа 26 гувернерот......Како му успеа со едно полнење на муниција да скине толку вооружани луѓе и никој да не го упука е тоа не ми е јасно.Премногу го отупеа и развлекоа со последните 2-3 епизоди,па мораа да најдат брз начин како да се ослободат од толку луѓе.Делуваше како да си се пребројаа со епизодите и касно да сфатија абе имаме само 1 епизода се да разрешиме...

За Карл дадоа хинт во која насока ќе се движи неговиот лик и осеќам дека ќе ми стане многу омразен карактер.Ич не сакам такви психо ликови.
Спасувањето на старците и децата ми беше очекувано.....што да им прават ? Да ги остават таму туку така ? Ги собраа парот црнци и женската од способните и неколку старци и деца.

Окапав додека ја изгледав.....
Кога ќе видиш меѓу себе никој со никого не се отепа, само Гувернеров шо влезе у некој си Call of Duty mode, па маме расплака на се живо и диво. Латиново и нигеров стојат, мислиш филм гледаат, уште аплауз да дадеа.
Карл ќе станува one cold SOB, а таман го засакавме, сега пак ќе се качува на живци.
Како и да е тапа финале, многу повеќе очекував.

Очекуваше ли некој друг Милтон кога стана walker, да се сожали и да не ја "изеде" Аундриа?:cautious:
И јас ова го очекував баш од него, зашто он правеше тестови за ова нели...

Кога ќе видиш меѓу себе никој со никого не се отепа, само Гувернеров шо влезе у некој си Call of Duty mode, па маме расплака на се живо и диво. Латиново и нигеров стојат, мислиш филм гледаат, уште аплауз да дадеа.

Нема везе, баш беа потресени од ситуацијата, тој латиното ќе паднеше на земја, да не беше џипот позади него па на кој се потпре. А потоа ниту еден збор не кажаа, но се гледаше дека не го примија толку лесно тој потег. Моментот е што двајцата веќе не му веруваат на Гувернерот, но сè уште му се плашат.

Иначе епизодава далеку од минатите финалиња на сезона. Изгледаше како да ќе има уште 2,3 епизоди минимум. Битно Андреа ја скинаа од серијата и тоа е најважното нешто, што јас си се радував.

Карл станува психопат ама мислам дека ќе успеат да го спасат сепак и дека ќе си се врати како порано, можеби поради малата му негова сестра или нешто друго шесто.

Одлична серија е сепак и понатаму ќе ја гледам. Се надевам дека следната сезона ќе биде како што беше почетокот на оваа и дека ќе има уште многу нови ликови. Како за крај, фотографија од целата екипа.

DWRRmVJ.jpg

UPDATE: According to a February 27 report in USA Today, production on The Walking Dead Season 4 will begin May 6 in Atlanta. There will be 16 episodes (just like Season 3). Season 4 will reportedly premiere in October 2012, as expected, and they will likely do the midseason break thing again. We're still waiting on an exact premiere date, so just clear every Sunday in October until further notice!

http://www.wetpaint.com/network/articles/when-will-the-walking-dead-season-4-premiere

Да не биди четвртата сезона ко втората, место фармата, затвор. Само гувернерот шо ќе прави бељи.

Oчекував многу поинакво финале,мислев ке има директен судир и ке гледаме јака битка,наместо тоа имаше многу дудлање и тапа драма.
Кога почна сезонава беше прејако но како што се развиваше све потапа.
Ај барем не остави во двоумица што ке прави гувернерот следно и како Рик ке ги води сите тие луге.
Но не ми е јасно зошто ги донесоа во затворот,можеа да го окупираат Вудбери да превземат власт,многу поудобно него затворот нели.

Oчекував многу поинакво финале,мислев ке има директен судир и ке гледаме јака битка,наместо тоа имаше многу дудлање и тапа драма.
Кога почна сезонава беше прејако но како што се развиваше све потапа.
Ај барем не остави во двоумица што ке прави гувернерот следно и како Рик ке ги води сите тие луге.
Но не ми е јасно зошто ги донесоа во затворот,можеа да го окупираат Вудбери да превземат власт,многу поудобно него затворот нели.

zatvorot e kade kade polesen za branenje od gradot...na mn popovolna pozicija i duri mozat i farmi da si otvorat...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom