Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читајќи ги коментарите, мило ми е што серијава ја прекинав пред две години, после 4-5 епизоди.![]()

И јас ова го очекував баш од него, зашто он правеше тестови за ова нели...Очекуваше ли некој друг Милтон кога стана walker, да се сожали и да не ја "изеде" Аундриа?![]()
Кога ќе видиш меѓу себе никој со никого не се отепа, само Гувернеров шо влезе у некој си Call of Duty mode, па маме расплака на се живо и диво. Латиново и нигеров стојат, мислиш филм гледаат, уште аплауз да дадеа.
UPDATE: According to a February 27 report in USA Today, production on The Walking Dead Season 4 will begin May 6 in Atlanta. There will be 16 episodes (just like Season 3). Season 4 will reportedly premiere in October 2012, as expected, and they will likely do the midseason break thing again. We're still waiting on an exact premiere date, so just clear every Sunday in October until further notice!
Oчекував многу поинакво финале,мислев ке има директен судир и ке гледаме јака битка,наместо тоа имаше многу дудлање и тапа драма.
Кога почна сезонава беше прејако но како што се развиваше све потапа.
Ај барем не остави во двоумица што ке прави гувернерот следно и како Рик ке ги води сите тие луге.
Но не ми е јасно зошто ги донесоа во затворот,можеа да го окупираат Вудбери да превземат власт,многу поудобно него затворот нели.