Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Еј престанете со шегиве дан стресит некој спојлер и да ви речит Априли-ли-ли па да прашвиме шо се деси кој ја изгасна сијалицата.

А и сител се откажале од намерата да ја откупат серијата. Наводно, имале проблем со синхронизација на секс сцените. :(
Јбг, Калиси стана градоначалник на Кисела Вода. :D

Утре специјално порано ќе станам, за пред да отидам на факс да ми бидат и Вокинг Дед и ГоТ изгледани.
Интересно утро ме чека ММЕ :)

И јавно да му се заблагодарам на VLJ за линко со стим од ГоТ.

И јавно да му се заблагодарам на VLJ за линко со стим од ГоТ.
И покрај тоа шо е кривично дело серијава да не се гледа во HD. :)

На таа сметка, може да се гледа The Walking Dead колку да се пополни време, а потоа после 4 да се клика рефреш на Замунда и Арена паралелно.

Кога ке почне епизодава на стримов што го имате постирано ? Накај колку часот?

Ништо изгледа од стримов епизодата треба да е почната, претходно работеше овој линк изгледа овој што го држи блогот ни направи првоаприлска шега !

Ќе се чекаат торенти околу 4.10 веројатно

Досеа гледав последната епизода од 2 сезона ја даваа и чекам да почне 3 сезона и филм пуштија инфо некој дали ке биде наскоро епизодава или да чекам да утре:(

ЛОЛ почна ама со португалска синхронизација ;)
--- надополнето: 1 април 2013 во 03:10 ---
Сега е ок, позз само што почна епизодата !

Како што пиша VLJ и многу други пред него, грев е да не се гледа серијава во HD.

Него од претходните сезони, ќе ја има во HD уште денес или?

Кога излага HD верзија? неможам да чекам :mad:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Абе, примети некој дека коа прв пут ги дадоа овие тројцата (Роџ, Гризач и Џакен), у кафезот, у прва сезона, дека Џакен беше со лицето на крај што го покажа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom