Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
И некој ако ја гледат сабајле во 5 немој овде да дојт и да напишит некој спојлер одма радосен... Причекајте малце на 2ри 90% ќе ја имаат сите изгледано па пишите шо сакате :D

Не верувам дека некој би влегол во темава без да ја гледа епизодата, но како што се држевме на правилата уште од времето на Lost - првите 2-3 дена ќе биде во ред ако не постираме спојлери без да ги означиме. Значи, убаво би било за случајно ако некој на своја сметка и поради својата глупост влезе во темава, да ги обележиме барем спојлерите првите неколку дена. За оваа тема важат најстроги правила затоа што многумина ги исчитаа книгите. Во првата сезона еден член напиша дека Едарт Старк ќе умре. Јаде казна исто како тој да го убил.

И некој ако ја гледат сабајле во 5 немој овде да дојт и да напишит некој спојлер одма радосен... Причекајте малце на 2ри 90% ќе ја имаат сите изгледано па пишите шо сакате :D
+1

Утре сабајле, фино лепо на работа ќе си ја симнам најголемата можна верзија што ќе ја најдам, и утре вечер ќе си гледам со мерак. Немој некој спојлер да улета, фатам-колам.

Абе во право е џимеј не ни требит да влегвиме во темава, ама од навика во известување ко ќе светнит она ќе ја отварам и дан ми се десит помрак сунца :)

Ај првиот што ќе се докопа до линк од новата епизода ако може да биде толку добар колку што сум мрза и да ми прати во порака или кај и да е.

Ееееееееее дојде денот. Ај утре со мерак да станам таман и нетот ќе се ресетира :)

Страв ми е да отворам. :icon_lol:

Само стрим од епизодата е.

Јас ќе си ја чекам вечер во ниедно време да испадне на HD720/1080. Неможам да се гњавам со стрим, те сецкало, те го скинале на сред епизода итн. :)

Абе ако не е мамелешка то за утревечер на Т-Хоме канал 550 без пари за сите, знајт некој дали ќе мојт да се снимат матријалот т.е епизодата?

Ооох ја презакажале епизодата тек за во среда. Кој ќе чека уште 3 дена у курац. :(

Ооох ја презакажале епизодата тек за во среда. Кој ќе чека уште 3 дена у курац. :(

694.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom