Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно не знам како не и е срам она да го објави на профил.

не е крива она, криви се тие што и дале на нејзе микрофон да пее

Ајде бе, не се разочарувајте. :D Резлтати од никогаш не сме ни имале, сега барем игра имаме.
Химната, повторно катастрофа изведба, дури и погрешна(старата химна ја запеа Тамара), ама битно ( . )( . ) има! :P
Пуштила поздрави цицлестата :icon_lol:

Прегледај го приврзокот 60845
И самата пишала Chest :нинџ:

Гревче цицлесто, на неа некој можел да и плукне под прозор:facepalm:.
Ја утиња цела втора строфа и наместо да се извини таа некого нарекува гомнојадец. Па за што да се јаде гомна ако не за утната химна?:facepalm:

Мое видувајне на утакмицата.
Со оглед на разлика на квалитет Мак се престви во добро светло.Тренерот има поставено добра концепција на тимот но Лазевски е едисвенета грешка на тренерот а од таа страна примивме гол и спорна ситуација за пенал.Како тренер мора да изнајди начин да ги контролира играчи како Попов но не сме репрезентација која има голем фонд на играчи да докажува авторитет.
Хасани не е тој играч што беше порано мора да си најде клуб и да игра редовно иначе ке пропадне како играч поарно да се врати во Шкендија.
Тричковски е падант во форма треба Трајковски да се проба како стартер.
По се изгледа не ке има шанси за изнедувајне во Брисел затоа треба да се размислува на подмалдувајне на репрезантацијата Новески не ке игра до 40.
Треба да му се даде шанса на помлади.
[

Нека ми каже кај живее,да земам корито до мене и да плукам внатре,коа ќе го наполнам ќе сака да го прегради прозорот.(Може да ми се придружи и некој друг ако сака за побрзо да биде)
Градски sид, зградите кај ЈБТ средното. Ја гледав свињата како јаде од Мекдоналдс секој ден.

На оваа под прозор да сме и плукнеле бе :pos: свињетино една ај земи еден хамбургер и спушти се малце на земја. Во државава од што е све извитоперено вакви ко оваа мислат дека вредат.

Да и го дадем меѓу цицке. На нега ќе и пљукнел некој под прозор...Тие што ги нарекува гомнојадци, се 90% од тие што ја гледале утакмицава. Иди рокај се со Бертан, бруко светска!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom