S
StormRage
Гостин
Ех драга, не продадоа ни ебаа мајката, сепак јас треба да славам спасив жива глава... опасно фрчат куршуми... а некој си слави таму на тв, западот ни ебаа мајката... да си земевме по некој пасош убаво ќе беше...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страшно, падна Кичево. Ич, ама ич не ми е гајле дали Грујо или Бранко победиле некаде, ама страшно ме иритира што имаат кренато раце од таму каде што најмногу треба.
Зошто бе еј, зошто тие не потплаќаат албанци да гласаат за нас? Зошто македонците за ебани неколку евра предаваат татковина??? За лекови да си ги дадат кога ќе им ги тепаат децата што им играат на улица.
Еве го овој на телевизија, се гордее кај победил.
Кајго, во моментов срам ми е што сум Македонец.
Не е битно од кој дошла идејата, целосно се согласувам со тоа дека сами сме криви... Според државната изборна комисија во Кичево на гласање не излегле околку 13.000 граѓани. ДУИ засега води со околу 2.000 гласови. За Струга е уште полошо. Не излегле на гласање 20.801 граѓани, а за победа во прв круг на македонскиот блок им се потребни +6264 гласа доколку останатите гласови се непроменети. Срамота.Не знам зошто ширите политика и во оваа тема. Туку ај морам да ти реплицирам. Крив си е таму народот.
Не знам зошто ширите политика и во оваа тема. Туку ај морам да ти реплицирам. Крив си е таму народот. И само тие и никој друг бидејќи допрва утре ќе видите по статистика дека тие 80 проценти излезност не се ни 30% Македонци. Излезност катастрофална. Оваа власт јасно ја започна идејата за обединување со опозицијата и тука никој од двете партии не е крив, поточно власта беше иницијатор без таа иницијатива не бидуваше ништо. Народот во оваа држава сам си е крив за се. А меѓу Македонците има големи предавници едниот од нив кој е патем и најголем почнува на втората буква од нашата азбука.