MajMyH
EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
- Член од
- 11 септември 2011
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 2.256
Креатинот е добар да го комбинираш со протеинот, а за сила ако имаш финансии е добро да си земеш аргинин и ќе удриш + едно две кафиња за кофеинот. Тауринот е исто добар во оваа комбинација, но треба да внимаваш доста со него.Значи од април почнувам со чистење и протеинов ми е замена за оброк ти текнува ме мрзи после тренинг да правам чуда и врагови па затоа брз начин на внес на протеин после тренинг ќе ми биде шејкот а некогаш може и пред спиење да го пијам и секако другите оброци ќе ми бидат со многу малку јаглехидрати идеални за чистење...Друго глутаминот колку што разбрав е за побрзо опоравување на мускулите додека креатинот за пумпање за апсорбирање на вода во мускулите..Е сега јас мислам креатин да земам али незнам дали ќе ми дава сила креатинот пошто и те како ќе ми биде потребна силата за интензивни тренинзи со килажа наредниве месеци до јули(заради намалениот внес на јаглехидрати)
--- надополнето: 23 март 2013 во 18:24 ---
Проблем. Кога се нервираат некои луѓе слабеат, кај мене обратно таман се подисчистив со програмата од Грег Плит излегоа други проблеми и за една недела се поправив 4кг. Јадам како никогаш да немам видено, не вежбам една недела и се напрајв бишка. Мора да се почнува со тренинг и да се најди чаре да го контролирам апетитот и нервите.