Game of Thrones

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Знаете кој и беше дечко на Калиси? Сет Мекфарлан. Ама раскинале не се секирајте.

Туку преку глава ми дојдоа со тизерите. Петсто тизери со една сцена од две секунди разлика. Веќе не ги ни гледам.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Хаха, ајде нека почнат спојлери и по билборди да редат :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Хаха, ајде нека почнат спојлери и по билборди да редат :D
Само Pluh да не дојде и чкртне некој спојлер со фломастер на билбордот.

HBO добра работа си заврши со промовирање на серијава, дури и луѓе што само турски и индиски серии гледаат барем слушнаа и се интересираат. Па и книгите ми ги бараат, ама нема, нот гивинг мај прешассс. :LOL:

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Фала курцу, не ја гледа.:rolleyes:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Трејлерот со Carmelo Anthony заслужува :facepalm:.
Што по ѓаволите мислеле. Appealing to what, the basketball fan demographics, really HBO?!
Ама и при толку маркетинг, претпоставувам очекувано беше да се изглупираат.

M

Mario Gómez

Гостин
Прееска нешо ми збореше братучед ми , стварно може HBO еден месец гага да ти ја пуштат овие педериве од T-home? :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
А после треба да се јавиш и да откажиш... и ќе те прашаат зашо ја откажуваш, ќе треба да смислам подобар аргумент од не ми се гледа ГоТ, глупава е серијата. :pos::pos:

Ќе заборавев јас да се јавам, уште некој ден имам :D
Не те прашуваат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Лол, а оти ја уклучи кога нема ГоТ... you are stupid, brave, but stupid. :icon_lol:
Нема потреба на HBO да гледам, а и еден ден покасно оди ако не се лажам. Или една недела. Незнам како беше. Како и да е, и така не е HD каналот.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Случајно некој да не е заинтересиран за првите 4 книги на англиски јазик? Го продавам сетот за 1200 денари (300 ден по книга). Ја имам прочитано само првата книга, а другите не се чепнати (скроз нови) бидејќи купив Kindle.

Kajgana Shop

На врв Bottom