Колку сте високи колку сте тешки? Проблеми, ситуации?

• Креатор на темата Креатор на темата Solider
  • Време на започнување Време на започнување
180 cm 82-83 kg мали наслаги на сало

Сакам само да прашам дали му се има на некој случено да се извише на 18+ години и ако да, да го споделе тоа овде и да опише како доколку тоа го постигнал со некаква помош. :)

Сакам само да прашам дали му се има на некој случено да се извише на 18+ години и ако да, да го споделе тоа овде и да опише како доколку тоа го постигнал со некаква помош. :)

Да се извиши сум слушнал до кај 21-23 максимум еден другар на 23 се извиши 5,5цм, за година дена се тегнеше секој ден праеше некој вежби али се е до генетиката ја сум 176 од 16 год и толкав останав, џабе што трчав скокав се тегнев итн итн :)

Јас висината ја постигнав во 1-ва средно и од тогаш не сум мрднал ни сантим.

Јас во средно 2-ра бев 168 цм.
Почнав да дигам тежини се извишив до 182.
Поврзано е затоа што го подигнува хормонот за раст кој освен мускулатура гради и коски.

Пробај да јадеш повеќе вишни :pos: ако сакаш стварно можеш да пробаш да се фатиш за шипка со двете раце и да висиш во воздух, али скроз истегнат надоле, колку повеќе можеш, успева верувај, само зависи колку си упорен и колку може да издржиш да се држиш, гледај колку повеќе можеш

Јас во 1ва година средно бев 185 на 15 години , од тогаш еве сеа сум 21 сум пораснал само 3 сантима. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom