Indigo
баниран/а
- Член од
- 8 септември 2012
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 414
Тежок :имам работа се глеаме ај поздрав![]()
Да не си гладен?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тежок :имам работа се глеаме ај поздрав![]()
НеДа не си гладен?
Да! Минумум +10 ти требаатВисок 177 цм
Тежок 62 kg
Проблем??
Друже, а што е со тежинава?195цм, 119кг
Деца играјте баскет повеќе,читајки ги претходните страни,глеам дека многу ниски машки има.
Не дека сме биле некоја висока сорта ама просек 170цм е малку. Спортувајте повеќе и само баскет ако сакате да пораснете.Јас осмо завршив со висина од 157цм а после пораснав 35цм до 3та средно благодарение на играње баскет.И заборавете теретана до 19години ако сакате да растете.
Друже, а што е со тежинава?
И таа ли е од баскет?
abe kao moze vo osmo da si bil 157 a sea 195 glavno se raste do osmo posle moze uste 6-7 cantimetri najmnogu da rastes ??195цм, 119кг
Деца играјте баскет повеќе,читајки ги претходните страни,глеам дека многу ниски машки има.
Не дека сме биле некоја висока сорта ама просек 170цм е малку. Спортувајте повеќе и само баскет ако сакате да пораснете.Јас осмо завршив со висина од 157цм а после пораснав 35цм до 3та средно благодарение на играње баскет.И заборавете теретана до 19години ако сакате да растете.
abe kao moze vo osmo da si bil 157 a sea 195 glavno se raste do osmo posle moze uste 6-7 cantimetri najmnogu da rastes ??
Шо па ја да кажам со 178 cm? ... -__-