Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Само ќе кажам, Џиџи, Рибар и Милиќ, кратко и јасно.

Оса, циган еден скапан, марсовец еден, кој курац мислиш дека си бе шупелко една, самба ли играш со топката бе несреќо една?

Џиџи, све да ти карам дома, и женско и машко.
Милиќ не беше толку лош денес. Спаси две чисти прилики. Додека Рибарот е невидена катастрофа.
Мене не ми е јасно како Оса уште го чуваат во Вардар?! Па Темелков е измислен за него!

Милиќ не беше толку лош денес. Спаси две чисти прилики. Додека Рибарот е невидена катастрофа.
Мене не ми е јасно како Оса уште го чуваат во Вардар?! Па Темелков е измислен за него!
Брат топка не знае да процени, никаков рефлекс нема, кога му одбрани една топка на Пеев, ја изби како да избацува топка на одбојка.

Оса? До вечер ќе летаат нечиви партали.
--- надополнето: 17 март 2013 во 18:44 ---
На Џиџи и мислев,а и целоиот пост е критика за него само што ти се излетуваш ко прле пред магаре.
Форум е ова и тоа би требало до сега да ти стане јасно.Ти можеш кај тебе дома да ми речеш ‘‘не кажувај што и како‘‘,а туку секој може да го изнесе сопственото мислење.
Ајт.
Ај шетња малце, не ми изигравај жртва.

Цикарски да ти бил Карлос за Рибар

Цикарски да ти бил Карлос за Рибар
Ама затоа Цикарски и Маневски од трибина гледаат, додека на клупа шанса чекаат Ацевски, Педро :facepalm:

Брат топка не знае да процени, никаков рефлекс нема, кога му одбрани една топка на Пеев, ја изби како да избацува топка на одбојка.

Оса? До вечер ќе летаат нечиви партали.
--- надополнето: 17 март 2013 во 18:44 ---

Ај шетња малце, не ми изигравај жртва.
Ајде да видиме што ќе донесе ноќта:)
--- надополнето: 17 март 2013 во 18:58 ---
Ама затоа Цикарски и Маневски од трибина гледаат, додека на клупа шанса чекаат Ацевски, Педро :facepalm:
Па ни Хименез не бил на клупа?!

Стјепановиќ е премногу добар. А влезе од клупа...

Е што му фалеше на Милиќ, две стопроценти шанси фати, на сите топки истрча сигурно, головите не се бранат. Се на се ова е далеку од најдоброто од Вардар, тренерот е жива катастрофа, па поплавите што се случуваат низ светот не се толку катастрофални како него.

Е што му фалеше на Милиќ, две стопроценти шанси фати, на сите топки истрча сигурно, головите не се бранат. Се на се ова е далеку од најдоброто од Вардар, тренерот е жива катастрофа, па поплавите што се случуваат низ светот не се толку катастрофални како него.
Кога го прими 3 гол, ја виде ли неговата реакција?
Само се подмести, ниту се фрли, барем да замчкаше очи, а овака?

Иначе, Пеев ни објасни денес како се игра фудбал.
И десното крило на Металург, што му го изврте паметот на Рибар, тој што ни даде гол, имал само 18 години :facepalm:
А нели целата одбрана наша е кој од кој поискусен, дете си играше курташак со нашите, браво за малиот, мама ни еба по лева страна.

Приметивте ли една ситуација во прво полувреме кога на една топка на која Дади требаше да реагира, а Рибар му се убута? и ја изгубија :facepalm:
И уште една ситауција на Рибар, задњи наш играч кога има некој прекин, Дади, Вајс идат на скок. И одбиена топка, и Рибар се враќа, се враќа, и на крај пуцање фудбалот у височина и пак кај него падна :facepalm:
Секој збор за Рибар е сувишен....

Играта во првото полувреме на Вардар беше следната:
Милиќ до Мичка а тој со длабочинска топка кон Ѓеоргиев и Костовски.. Али не успеаа да ги погоди. Али по ретардиран човек од Џиџи не сум видел, погледнете ја неговата изјава: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=irneuF8paoc

Незадоволни од начинот на кој фудбалерите се однесуваат кон вардаровиот дрес веќе извесен период, а по денешниот пораз од Металург, од раководството на актуелниот македонски шампион нагласуваат дека ќе следат казни за играчите на тимот како една од мерките за излез од кризата.

Извршниот директор на Вардар, Горан Митев во изјава за официјалната интернет страница на клубот нагласува дека фудбалерите веќе мора да понесат и одговорност за односот кон играта, посебно по еден недозволено срамен пораз, како оној денешниот на „Железарница“.

„Нашите играчи покажаа како не треба да се игра за својот клуб, некои од нив потврдувајќи дека не заслужуваат да го носат црвено-црниот дрес. Теренот не е манекенска писта на која ќе се шетаат и ќе ги покажуваат облините на сопствените мускули. Конечно, веќе фудбалерите мора да понесат одговорност за сопствениот однос кон играта“вели Митев, притоа дополнувајќи дека наспроти максимално исполнетите финански обврски кон играчите, што е и реткост во денешниот македонски фудбал, некои и понатаму не одговараат соодветно на поставените обврски.

„Обврските од клубот кон сите играчи се целосно подмирени. На време сите плати со придонеси како и премии редовно се исплатени, но очигледно, и во овие услови во кои генерално функционира македонскиот фудбал, тоа од нивна страна воопшто не се цени. Анализирајќи го изминатиов период на настапи во новата година, по поразот од Металург клубот оценува дека неизбежно мора да следат казни за фудбалерите кои ќе бидат утврдени од раководните органи согласно клупските правилници“ – дополнува Горан Митев.
:rolleyes:
Под текстот одговор од Игор Стојаковиќ:
"direktor" savic najavljuje kazne za fudbalere cisto zbog toga da bi skinuo sa sebe svaku odgovornost,posto je i on jedan od glavnih krivaca za lose rezultate...,naravno igraci su krivi za sve...,a do juce se kleo u te igrace,smesno i tuzno u isto vreme...

Кога го прими 3 гол, ја виде ли неговата реакција?
Само се подмести, ниту се фрли, барем да замчкаше очи, а овака?

Иначе, Пеев ни објасни денес како се игра фудбал.
И десното крило на Металург, што му го изврте паметот на Рибар, тој што ни даде гол, имал само 18 години :facepalm:
А нели целата одбрана наша е кој од кој поискусен, дете си играше курташак со нашите, браво за малиот, мама ни еба по лева страна.

Приметивте ли една ситуација во прво полувреме кога на една топка на која Дади требаше да реагира, а Рибар му се убута? и ја изгубија :facepalm:
И уште една ситауција на Рибар, задњи наш играч кога има некој прекин, Дади, Вајс идат на скок. И одбиена топка, и Рибар се враќа, се враќа, и на крај пуцање фудбалот у височина и пак кај него падна :facepalm:
Секој збор за Рибар е сувишен....
Дур не се вратат Захов, Злате и Мите во прв тим, ќе се дешаваат вакви циркуси! Дечките заедно играа повеќе од година дена и Џиџи се тоа успеа да го растури за еден месец.
А овие од управа какви бескчимењаци се... тешко на Вардар со такви раководни лица.

Милиќ до Мичка а тој со длабочинска топка кон Ѓеоргиев и Костовски.. Али не успеаа да ги погоди. Али по ретардиран човек од Џиџи не сум видел, погледнете ја неговата изјава: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=irneuF8paoc

Го победиле Вардар и со "Ne Moze Nam Niko Nista" слават бе какви сељачишта :pos::pos::pos:

Сеуште не бев чул тренер кој што фрла директна вина, како смее бе да каже така?
Кардинална грешка на Оса ова учел она не учел.. :facepalm:
Тоа се работи кои ќе се говорат во соблекувална, вака се губи атмосфера во екипата само..

Целата изјава на џиџи од фудбалски аспект " овај ... овај ... овајјјјј ... овај ... овајјјјјј ... "
Брао , играчите ти биле криви за поразот , бравооо
Вардарово дете им збрца два комада , како бумеранг у глава им се враќа лошата политика околу школата , личности кој ја водат , поим немаат од фудабал , ставаат тренери на младински школи без никаво фудбалско искуство или без никакви успеси во младинските категории .
Браво само така нека продолжат и никогаш нема да има гледачи на стадион , никогаш .
30 + годишни фудбалери им зимаат по 1500 еврики плата , плус премии за титула , плус премии за куп ...
Ќе играле во европа :facepalm: , со кој бе џиџи со тебе и со платениците во европа ?
Платенициве вардарови можат слободно да играат у филмон на Сталоне а не у Европа
Слабо пишувам ама секој ден ве читам и тешко ми е ова што се случува , имам 27 години и од првиот ден кога сум се родил сум поврзан со Вардар , од првиот , се што имам дома е заработено од вардар ама не од овој Вардар , не е ова тој кој Вардар ја го познавам ...
Се срамам и на крај ќе земат титула и новопечените директори , тренери и остали партиски војници ќе си ја препишат заслигута на нивно конто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom