Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнаев дека овој Ароника со цицките се префрлил во Палермо, мислев уште во Наполи е

а запата со рака кога ја мавна ништо не е битно тоа, абе ги гледам фиорентина на стрим а милан на телевизор и си викам како е можно милан да се пред фиорентина... квадрадо подобaр дриблинг има од цел милан на квадрат
Не знам Ајакс гледам а Милан ми беше пуштен баш кога се случи ситуацијата за пеналот. Пенал имаше и тоа чист, а тоа на Запата не го видов.

а запата со рака кога ја мавна ништо не е битно тоа, абе ги гледам фиорентина на стрим а милан на телевизор и си викам како е можно милан да се пред фиорентина... квадрадо подобaр дриблинг има од цел милан на квадрат
дефинитивно ти требаат наочари
балотели им ги скрши кичмите на пола палермо

Беше за црвен тоа не викам не, ама другар ти за пеналот збореше не за раката на Запата. :)

Овие Наполи сезонава имаат повеќе пенали изведено од одиграни мечеви. :facepalm:

Незнаев дека овој Ароника со цицките се префрлил во Палермо, мислев уште во Наполи е

хаха дебакл играч, за него само Ибра да го искутка..само фаули прави

инаку не сум знаел дека само дриблингот на еден играч влијае на целиот тим и пласманот на табелата..

Steta dokolku Fiorentina ne uspee da izbori plasman vo LS , zasluzuvaat duplo poveke od ciganite od napoli, na koi eve poleka im se "isplaka" ispaganjeto od liga evropa so cel da se fokusiraat vo trkata za Scudetoto...

Za dobroto na italijanskiot fudbal se nadevam deka i Milan ke bide edna od trite ekipi koi ke izborat plasman vo LS i pokraj toa sto sudiive eve vo vtoriov del od sezonava im se 12ti igrac.

хаха дебакл играч, за него само Ибра да го искутка..само фаули прави

инаку не сум знаел дека само дриблингот на еден играч влијае на целиот тим и пласманот на табелата..

за жал кај вас пеналите највише влијаат за пласманот

Каква беше оваа интервенција на Абиати?:eek:

Дадоа гол педериве, пандев една среќна асистенција до Кавани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom