Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
20634486.gif

некои персони на форумов едноставно треба да одат да си го измаваат...хормони лупаат у глава, им се ебе, никоја не им дава, лути се многу мајке ми...

Многу јак факт со кој Барса и Баерн се на исто рамниште со Ајакс а Ливерпул е нешто недостижно за двеве екипи како и за Манчестер, Интер...
Па кој факт е по јак,колку години си играл или колку титули имаш ? Титулите се најважното нешто,а според тоа Јуве е со послаба историја од РМ,Манчестер,Барса,Баерн,Милан,Интер,Ајакс,Ливерпул и тн тн....
Константност ? Каква константност е важна ако не успееш да дојдеш до титула ?
Ајде сега клавајте клипчиња од последната победа над Барса (според тоа сте појаки),последната со РМ (според тоа сте појаки и од нив)...
Мали сте како тим во Европа,многу мали.....ама еве годинава имате шанса.Чекајте уште 2 месеци:vozbud:

некои персони на форумов едноставно треба да одат да си го измаваат...хормони лупаат у глава, им се ебе, никоја не им дава, лути се многу мајке ми...

тука се води дискусија ај не иди офтопик да не ти стиснам пријави мислење
--- надополнето: 16 март 2013 во 18:10 ---
Па кој факт е по јак,колку години си играл или колку титули имаш ? Титулите се најважното нешто,а според тоа Јуве е со послаба историја од РМ,Манчестер,Барса,Баерн,Милан,Интер,Ајакс,Ливерпул и тн тн....
Ајде сега клавајте клипчиња од последната победа над Барса (според тоа сте појаки),последната со РМ (според тоа сте појаки и од нив)...
Мали сте како тим во Европа,многу мали.....ама еве годинава имате шанса.Чекајте уште 2 месеци:vozbud:

имаме многу поише титули у лига од вас, и тоа лига со рома која ве плескала 3-0 ние ве имаме плескано, Интер ве има плескано милан ве има плескано у финале тоа у најконкурентна лига од времето на Марадона па до 2006та(долг период нели?) а другиве лиги малце пркнаа за 3-4 години па ги снемува сега ама џабе никад нема да ја имаат таа константснот и тие звезди(кој играле со срце а не како денес за пари и слава) толку конкурентни тимови како во Италија никад нема да ја има никој

тука се води дискусија ај не иди офтопик да не ти стиснам пријави мислење

Тука се води дискусија? На рамниште со нашиот парламент е дискусијава.

имаме многу поише титули у лига од вас, и тоа лига со рома која ве плескала 3-0 ние ве имаме плескано, Интер ве има плескано милан ве има плескано у финале тоа у најконкурентна лига од времето на Марадона па до 2006та(долг период нели?) а другиве лиги малце пркнаа сега ама џабе никад нема да ја имаат таа константснот и тие звезди(кој играле со срце а не како денес за пари и слава) толку конкурентни тимови како во Италија никад нема да ја има никој
Нема чаре во Европа,почнавте муабети за домашните првенства ? :pos:Вие ги тепате Рома стално,а тие нас не плескале некогаш 3-0 :pos:
Следно што е,кој има повисоки фудбалери ?:eek:
Ок,јас овде прекинувам,не можам више да продолжам:sneaky:

Многу детско размислување ама твое си е, нема да пробам да ти го сменам.
Пример, ги имаш во жрепка во која Барса е веќе извлечена Арсенал и Стеауа и ти, според постов, викаш немој Стеауа, дај ги Арсенал, тие немаат титула.
Значи не пробувам да ти го сменам детското размислување туку само сликовито ти покажав како изгледа кога некој друг ќе прочита.

Мали сме да си ибеш векот,од толку што сме мали се некои серковци ко Зоф,Платини,Зидан,Недвед и некој си Дел Пиеро и Буфон што случајно е најдобар голман на денешницата ни играле у тим онака ситно,ништо посебно.Пред пред 6 години не се играло фудбал,светот почна со Роналдињо и Барса од 2006 па натака.

Многу детско размислување ама твое си е, нема да пробам да ти го сменам.
Пример, ги имаш во жрепка во која Барса е веќе извлечена Арсенал и Стеауа и ти, според постов, викаш немој Стеауа, дај ги Арсенал, тие немаат титула.
Значи не пробувам да ти го сменам детското размислување туку само сликовито ти покажав како изгледа кога некој друг ќе прочита.
Епа истото мислење вие го давате за Барса оти сме имале историја смо послдниве 5 години.Не бе,вие немате детско размислување со ставање клипови од некој меч :tapp:
Ок,од мене толку......Имате појака историја од нас,појаки сте и мометално,чао пријатно...
не ме цитирајте појќе....Чао историчари:D

Мали сме да си ибеш векот,од толку што сме мали се некои серковци ко Зоф,Платини,Зидан,Недвед и некој си Дел Пиеро и Буфон што случајно е најдобар голман на денешницата ни играле у тим онака ситно,ништо посебно.Пред пред 6 години не се играло фудбал,светот почна со Роналдињо и Барса од 2006 па натака.
Мали сте,кога стално се фаќате ко ќор на стап со тој последен 5 годишен период....Колку титули ви носеле до сега тие големи имиња ? Сепак,мали сте :icon_lol:

Јуве мал тим, Барса историја последните 5 години :tapp:... Продолжете ви се молам се згазив од смеење :pos:

Епа истото мислење вие го давате за Барса оти сме имале историја смо послдниве 5 години.Не бе,вие немате детско размислување со ставање клипови од некој меч :tapp:
Ок,од мене толку......Имате појака историја од нас,појаки сте и мометално,чао пријатно...
не ме цитирајте појќе....Чао историчари:D
Kој се тие ВИЕ? Цитирај мое мислење дека Барса е тим од 2005 или каде што сум ставил клип каде Јуве ја победува Барса. Јас сум само на ставот дека Јуве е далеку од мала екипа а ете, некоја страна претходно некој стави табела со вкупните европски успеси на екипите. Таму можеш да видиш кој е Јуве и колку е "мал" како што викаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom