Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И еден факт кој го одбегнувате,во ЛШ јуве е во исто рамниште со Нотингам,Бенфика,Порто....Еве какв историја има Јуве во ЛШ....
Местачи ни едни:D
Многу јак факт со кој Барса и Баерн се на исто рамниште со Ајакс а Ливерпул е нешто недостижно за двеве екипи како и за Манчестер, Интер...

Алоо 26 години имам , не се сите на форумов копиљи од 15 години , па да ми викаш дека не сум роден ,
Епа значи добро знаеш од што до што дојде Барса ако и тогаш си бил фан на нив а ако си од 2006та навака не правам муабет.
Поле брат,не си ја удирај шупелката у ѕид,ќе ти боли.Али вие почнавте први со муабетите кај сме биле пред 5 години и ние еве ви кажавме кај бевме и вие се однесувате ко деца со некои видеа од јутуб.
А тоа дека се палиме за историја од 5 години,може хејтерите да кажат таков муабет.Историјата е од кога почнал фудбалот па се до денес.Треба да ги бришиме титулите последните 5 години ? И да не ги земиме еве воие последни 5 години според тебе,пак не сте подобри од нас...Плус,што има повеќе Ман У или Баерн повеќе од Барса во ЛШ ? Ништо,ама затоа тие тима имаат многу повеќе од твојот тим.....
Со вакви финти може да поминиш кај навивач на Арсенал или Челзи....
Ајде,трч сега,уште малце вака :tapp:,оќигледно не ти иде памет....:icon_lol:
Ваков и и пост очекував...секој чест ме затна :pos: Ох беее...за овие со барса не е за дискутирање формирани се 2006та и отогаш имаат навивачи...:tapp:

Веќе фудбалот не е она што бил,има местења многу,Јувентус го фатија фино лепо си отиде у Б,али многу од нас останаја верни на тим,нешто што не би го направиле децава шо навијаа за Барса,друга работа,боље да падне тимот шо го сакаш у втора лига,ама да не се брука у ЛШ со судиска помош и други срања за да освои титула,факт е дека Барса игра многу добар фудбал,али без судиска помош се никој и ништо(зборам за изминативе години,натпреварот со ЧЕЛЗИ беше срам за цела ЛШ и за тим како што го величите Барса.

Barcelona so golemata istorija... od 2006ta de

Многу јак факт со кој Барса и Баерн се на исто рамниште со Ајакс а Ливерпул е нешто недостижно за двеве екипи како и за Манчестер, Интер...
А сите овие се недостижни за Јувентус :D

Barcelona so golemata istorija... od 2006ta de

и што ако изгубиле ? демек ако се јаки треба без пораз да бидат ? што не погледнеш барса-јуве 1991 3-1 ? или не се важи ни тоа ? не ставајте више глупави видеа стварно станавте мизерни.. крај на дискусија не коментирам више

и што ако изгубиле ? демек ако се јаки треба без пораз да бидат ? што не погледнеш барса-јуве 1991 3-1 ? или не се важи ни тоа ? не ставајте више глупави видеа стварно станавте мизерни.. крај на дискусија не коментирам више

не ставам пошто тоа е интер тото куп или некое такво квази такмичење само од лш ставам

Епа значи добро знаеш од што до што дојде Барса ако и тогаш си бил фан на нив а ако си од 2006та навака не правам муабет.
Ваков и и пост очекував...секој чест ме затна :pos: Ох беее...за овие со барса не е за дискутирање формирани се 2006та и отогаш имаат навивачи...:tapp:
Од 96 сум фан , и знам дека Барса како што има успеси последниве 10 години немала толку порано , ама сепак била и пред тоа голем тим , не е како што ја направи ти тим како Челзи , Сити и слични тимови . Дрим тимот на Кројф треба да ти каже доволно за тоа . Имап интернет седни информирај се , а не само да трескаш глупости .

Timmy_SR
Е шо сеа да ги заборавиме ли тие титули од 2006 наваму?
ај тие не се битни и ќе праиме муабет за до 2006 :D
И не спомнувај историја на Јувентус и на Барселона тебе ти се смеат, ти си мало дете.. погледни прво кој колку титули има и после јади гомна по форуми.. И баш ме интересира ти од колку години навиваш за Јуве пошо викаш дека Барса имала навијачи од 2006 год па наваму..
ја 11 години навивам за барса од 2002 коа имав 8-9 години.
а ти стварно незнам шо се палиш сакаш ли да докажеш дека Јуве се подобри од Барса или што?
Добро ајде со вас нема излегување на крај...чекавте 15 години за 2ра титула во ЛШ па ми зобрите историја и некоја си барса како цело време да е била константна во ЛШ :tapp: Имате повеќе титули од Јуве ај :drk:

не ставам пошто тоа е интер тото куп или некое такво квази такмичење само од лш ставам

битно барса јуве е .. ко јас да ти стаам сеа реал - јуве и да се јачам дека реал ве тепале што нема врска со барселона. и не ме цитирај више ти кажав крај на дискусија не коментирам више коа ке освои јуве пак лига на шампиони ќе ви честитам на сите од срце до тогаш ни збор .

Од 96 сум фан , и знам дека Барса како што има успеси последниве 10 години немала толку порано , ама сепак била и пред тоа голем тим , не е како што ја направи ти тим како Челзи , Сити и слични тимови . Дрим тимот на Кројф треба да ти каже доволно за тоа . Имап интернет седни информирај се , а не само да трескаш глупости .
Добро де не кажав дека сте како Челзи, Сити ИТН ама тогаш бевте далеку под нивото од ова сега тоа ми беше зборот, за разлика каде што Јувентус, Милан, Манчестер Јун. Баерн, Реал ИТН. беа константни т.е. беа каде што се и ден денес.
--- надополнето: 16 март 2013 во 17:53 ---
битно барса јуве е .. ко јас да ти стаам сеа реал - јуве и да се јачам дека реал ве тепале што нема врска со барселона. и не ме цитирај више ти кажав крај на дискусија не коментирам више коа ке освои јуве пак лига на шампиони ќе ви честитам на сите од срце до тогаш ни збор .
А кога тоа?:pos:

исто и вие ако освоите лш или ако не тепате во лш ке ви честитам, а за интертото утакмици who cares

некои персони на форумов едноставно треба да одат да си го измаваат...хормони лупаат у глава, им се ебе, никоја не им дава, лути се многу мајке ми...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom