Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
1855249080944 95378 марш у пизду матер !!!
--- надополнето: 15 март 2013 во 11:06 ---
--- надополнето: 15 март 2013 во 11:06 ---

scann259.jpg

4то по ред, сите по една. Прв сет водат, следните два ги губат. Налет веќе, на бајачка ќе идам/

Во живо
Загреб - Локомотива загреб 4.5+
Унион Берлин - Сент паули 1+ пп
Цска - Жалгирис т1 73.5+ ( 68 на 3 мин до крај имаа 70 вкупно постигнаа) :facepalm:

Сингл
Рејнолдс тенис 1 изгуби слепецот !

Сингл
Загреб - Локомотива загреб 6.5+ до 55 беше 2-4 и така заврши :facepalm:

Е ова до сеа ми се нема десено. Во билтенот заокружив 10 утакмици од Холандија и Франција вторите лиги. (по 5 од двете) Од тие 10, избрав 6. (по 3 од двете)

5те утакмици од Холандија беа:
Камбур - Хелмонд (1-0)
Де Графшап - Емен (2-0)
Ајндховен - Дордрехт (1-1)
Спарта Р. - МВВ (0-1)
Веендам - Топ Ос (1-1)

Фактички не сум ги заокружил само Алмере - Телстар и Фортуна - Ден Бош. И тоа и двете завршија 0-0. :D Или поточно кажано од 7 утакмици, сите сум ги погодил. :D

Од Франција:
Гингамп - Кан (0-0)
Ле Авр - Ниор (1-0)
Ле Ман - Ним (0-1)
Монако - Анжер (1-2)
Тур - Лавал (1-0)

И како што гледате од 10, само една сум промашил. Баш таа една ја ставив на листот. Јебига. -.-'

Спарта 3+... од толку утакмици за нив се фатив.. :facepalm: :mad::mad:

Спарта 3+... од толку утакмици за нив се фатив.. :facepalm: :mad::mad:
Ист си како мене. Сеа глеам и сите други што ми се извадени 1+пп (од австрија 2, италија 2, германија 2, Волфсбург и Цволе...) сите до една испаднаа. Само една промашив и баш за неа се фатив. -.-'

Вчера Зенит ми качуваше притисок со играч повеќе, со промашувања од метар, со промашени пенали и стативи, денес Брага... Whyyyy?

Вчера добитен на тенисите, а денес никаквиот Федерер го имам помалку од 21 гем. Мизеријата го зема првиот сет 6-3, во вториот води 5-4 и сервира и со 0 го изгуби гемот. Ко од џеб да ти ги извадиле парите упм.

Мајами фатена, Оклахома фатена на полувреме, Цонга+ гемови и Малага од 0-2.
Не дека бев убеден дека Федерер губи од Надал, ама ко за инат ја стаив последна ја чекав вчера.

А денес, фаќам Мареј да има 3 сета, Панатинаикос и Оклахома полувреме хендикеп 1, Ѓоковиќ хендикеп гемови 1 и последна ја чекам Кербер да ја победи Возниацки, 6-2 првв сет, втор 4-3 за Кербер и сервис на Возниацки. Се играше 25 минути тој гем, Возниацки спаси 6 брејк топки само во тој гем го зема гемот, а и сетот. Кербер почна да се жали на повреда, губеше 5-2, стигна до 5-5, за на крајот со крајно дебилна балон топче да фрли во аут и да и даде буквално меч на оваа за Ливерпул шо навива.

Дочекав Возниацки да прави пресврти еј :facepalm: Настрана шо веќе има 5-6 порази сезонава, последните 3 меѓусебни ги доби Кербер. Али некој мора да се нервира до 6 сабајле.

Сепак 2 добитни од понеделник досеа(1600 и 1700), утре да се надеваме на подобро.

IMAG0131.jpg

2 кола со ред Спарта излегва 0-2 гола, сега ко ќе се истурат на некоја екипа, 10 ќе му клат.

Аах бе Шити бе еден гол не можеете да дадете, а евертон прима 3 од виган за 3 минути а денеска ни еден... англичани... :гомце:

Ливерпул аир да не видите , Лига на шампиони може да играте ама на PES ! Гомнари ги чекам 2ка второ полувреме тие мизерии не можеа шут на гол да упатат !

Шалке ГГ :confused:
Ја фатив Ливерпул 1, овие неписмените гол неможеа да дат:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom