Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Вардар-Чеченија не е местена за пари.

Незнам дали знаете, ама шуплето Џиџи и ШакирА се многу добри пријатели ;)

Се надевам само дека ШакирА вчера не му ја остави победата на Џиџи, за овој да куртули од отказ. А ако е така, ондак за возрат, Џиџи му има ветено место во финале во Купот.

Дај боже да грешам, ама мене вчерашната победа ми беше сумлива.

Не заебаај брат кој ќе ти остави да го победиш со 6-1 бе...

Да видевте каква килажа беа нивните одбранбени играчи немаше вака да размислувате :icon_mrgr:

Вардар-Чеченија не е местена за пари.

Незнам дали знаете, ама шуплето Џиџи и ШакирА се многу добри пријатели ;)

Се надевам само дека ШакирА вчера не му ја остави победата на Џиџи, за овој да куртули од отказ. А ако е така, ондак за возрат, Џиџи му има ветено место во финале во Купот.

Дај боже да грешам, ама мене вчерашната победа ми беше сумлива.
Ај не влагај сеа и ти ептен у СФ филмови ;)

Ај не влагај сеа и ти ептен у СФ филмови ;)
Не влагам у никакви филмови, само ја гледам реалнатта слика ;)
А дали сум во право ќе покаже времето.

Па имаше таква ситуација во минатото, со Победа ако не се лажам. И јас помислив на истото, ама читав дека на играчите не им е по мерак Џиџи, така да, би биле тешко изводливи тие комбинации.

Има, ја намерно ги скрив зошто не е убоо да ставам нивни имиња по форум. Ама не ми се познати, ваљда не са ни од Тетово.

Незнам, тие што биле денеска ме убедуаа дека не била местена, дека смо немале среќа...ама сумливо ми е што дечконо го погодил точниот резултат.
Не викам дека нема шанси да е местена, ама пред натпреварот 100 души тврдат дека е местена и секој со различен резултат, и на крај еден од тие 100 кај и да е ќе се погоди точен, не значи дека тоа озбилно е... Сериозно, пред секој натпревар (било кој да игра) има коментари „местена е, така и така ќе заврши“, на крај 95% испаѓаат грешни, и сеа еднаш ако погодиле не значи дека е стварно местено и однапред дека се знаело...

Не е местена секој ден се дешава Вардар и Шкендија да изиграат со 7 гола.

:cautious:

Не е местена секој ден се дешава Вардар и Шкендија да изиграат со 7 гола.

:cautious:
(доколку коментаров ти е за мојот пост) - за натпреварот со Тетекс се однесуваше коментарот...

Не викам дека нема шанси да е местена, ама пред натпреварот 100 души тврдат дека е местена и секој со различен резултат, и на крај еден од тие 100 кај и да е ќе се погоди точен, не значи дека тоа озбилно е... Сериозно, пред секој натпревар (било кој да игра) има коментари „местена е, така и така ќе заврши“, на крај 95% испаѓаат грешни, и сеа еднаш ако погодиле не значи дека е стварно местено и однапред дека се знаело...
Коментариве не беа од некоја страна, па да имаше многу коментари во врска со резултатот. Сликата беше од член на Војводи, беа отидени неколку души како редари за да ја следат утакмицата. На сликата имаше само два коментари, првиот двојка, вториот 0-2 точен резултат.
Како и да е, не е ни битно више дали била наместена или не. Судбината на Тетекс мислим дека више е позната, таке да...

УЕФА, МВР и ФФМ ги гонат „местачите“!

D8E7A8D77A9D6C46A0573152CF75FED9.jpg

УЕФА своите докази за наводната „местенка“ ги предала до ФФМ и МВР. И официјално покрената е истрага од страна на нашите државни органи, а во Скопје престојувал човек на УЕФА
Македонски спорт дознава дека и официјално е покрената истрага против актерите на натпреварот од 19. или првото пролетно коло, Силекс - Дрита (4:0), одигран во Кратово на 03.03.2013, и тоа поради сомневање за наводна нерегуларност. Колку за потсетување, на тој меч домашниот тим на Силекс премногу лесно успеа да слави висока и убедлива победа.

Доживотна суспензија или затвор до 10 години!?
Јасно е дека ваквите работи тешко се докажуваат и дека истрагата ќе потрае подолг временски период. Но ако се дојде до крајот, односно ако се обезбедат цврсти докази за виновниците тогаш казните се драконски. ФФМ може да изрече доживотни суспензии, додека, пак, судовите во Македонија, според новите закони, можат да изречат казна до 10 години за директните виновници, а до 5 години за тие што знаеле а не ги информирале надлежните.

Да не има пренос од Работнички-Тетекс на ем ти ви?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom