B
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вториот гол на Меси денес беше речиси ист како вториот гол во тоа финалеЗначи игравме со ИСТИТЕ 11 како во ФИНАЛЕТО од ЛШ 2011та против Јунајтед(со единствена разлика Алба место Абидал).
Досега, мислам дека финалето на Вембли беше најдобра утакмица на оваа генерација.
Ве поздрави ликот од Стоунси
Ronnie Wood @RonaldDavidWood
This is the second time I've seen Messi score 2 goals and been at the match. The guy's a#magician
По што заклучи дека Роналдо е појак од Меси ? Што спореди ?Чисти 10ки за сите освен за Маскерано (катастрофална грешка која можеше многу да не чини) и изгубениот Педро.
Валдес - немаше посериозни потешкотии
Алвеш и Алба - незнам како можат да истрчаат и двајцата, браво. Шпринтот на Алба за последниот гол, божем у 89 влегол Алвеш и крило и бек, секоја чест. Перфкно изигра.
Пиќе и Маскерано - Пиќе одличен во воздушните дуели . Маскерано не го разбирам.
Бускетс -Мислам дека нема појак у свет на таа позиција, немаше грешка денес.
Чави - на ниво на задачата, си ја заврши својата работа (асистенција)
Иниеста - немам зборови.
Меси - Само Роналдо е појак од него!
Виља - го немаше цела утакмица, ама многу битен играч, направи многу простор за Меси и плус голче.
Педро - изгубен, ама пројде некако у целава ситуациаја.
Шо и да се деси после ова сезонава е успешна.
На лето Нејмар (Руни), ја повеќе го сакам Нејмар да внесе малку свежина во тимот и еден стопер. И после незнам шо ќе се дешава.
Чисти 10ки за сите освен за Маскерано (катастрофална грешка која можеше многу да не чини) и изгубениот Педро.
Валдес - немаше посериозни потешкотии
Алвеш и Алба - незнам како можат да истрчаат и двајцата, браво. Шпринтот на Алба за последниот гол, божем у 89 влегол Алвеш и крило и бек, секоја чест. Перфкно изигра.
Пиќе и Маскерано - Пиќе одличен во воздушните дуели . Маскерано не го разбирам.
Бускетс -Мислам дека нема појак у свет на таа позиција, немаше грешка денес.
Чави - на ниво на задачата, си ја заврши својата работа (асистенција)
Иниеста - немам зборови.
Меси - Само Роналдо е појак од него!
Виља - го немаше цела утакмица, ама многу битен играч, направи многу простор за Меси и плус голче.
Педро - изгубен, ама пројде некако у целава ситуациаја.
Шо и да се деси после ова сезонава е успешна.
На лето Нејмар (Руни), ја повеќе го сакам Нејмар да внесе малку свежина во тимот и еден стопер. И после незнам шо ќе се дешава.