Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав :)

1363126309589.jpg

Пуштајте слика од прославата на Виља. Мора тоа да оди на аватар.

Разлика има во класи на сите позиции. Нема подобар момент од овој за да покажеме дека сме најдобри, ако навистина сме. Со сите сили во напад од стартот и во случај да испаднеме нека биде тоа на ланскиот начин кога им беше аплаудирано на играчите и покрај поразот. Време е да се види дали навистина сеуште сме мас ке ун клуб или тоа ни остана само од наследство.
Е тоа е Барса, чикос. Уживајтеееее :vozbud:

Sergio-Busquets-Barcelona-008.jpg

Секој го имам видено да згреши, само овај ѕвер тука никогаш. НИКОГАШ! Се чувствувам должен една посебна почит кон него да упатам, :cuc: Intelecto!

И сега официјално....ФАЛА ШТО МЕ ДЕМАНТИРАВТЕ И ФАЛА ВИ ШТО СИТЕ ОНИ ПОСТОВИ НАПИШАНИ ВО ПОСЛЕДНИВЕ ТРИ НЕДЕЛИ БЕА ЗА НИШТО.

дајте сеа асален хајлајтс, пошто ова стримовите маста ми ја извадија, дали 20 мин вкупно имам изгледано од утакмицата

Пујол гледам сите во прв тим сте го ставиле... Јас мислам нема да игра прв тим, ќе игра Маскерано најверојатно, побрз е плус офанзивно е подобар, ќе се фрла се на една карта... Со среќа и мислам ќе победиме 4:1 ;)
Ту за еден гол утнав... Ајдееее сега сите пички, хејтери и тако даље испушете го еднаш! Еден поздрав за сите оние што сеуште не го најдоа Меси, за сите што ги отпишаа Барса пред време и еден поздрав за вицовите на Балотели, нека ја пише сега Барселона за лозинка, многу јака ќе му биде! Ви кажаав ќе ги искинеме, Меси е посебно мотивиран да игра вака после толку гомна јадење за него. Секоја чест за сите играчи се покажаа на ниво, посебно ми е многу мило за Виља колку само се израдува кога даде гол! Ова е тоа, сега пазете се од Барса, продолжува понатаму многу посилна и посамоуверена! Браво за сите што веруваа во Барса и што беа верни и во малата криза... Многу сакам да ни се падне Реал, и нив да им покажеме кој е кој! :love: И извинете на речникот погоре ама од возбуда е се тоа...
--- надополнето: 12 март 2013 во 23:45 ---
И да кажам утакмицата ја гледав кај братучед ми, не знаете какво е чувствово кога навивате заедно со 3јца навивачи на Милан и 2 јца на Интер (кој навиваа против Барса пошто ја мразеле многу), а само јас за Барса!

Пуштајте слика од прославата на Виља. Мора тоа да оди на аватар.

Па фала богу, тргни го нашиот ни заменик од аватар .... Му скисна и на него веќе, со телефонот, среќа после 25ти нема да му е потребен ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom