Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај тука ќе го ставам.
Овој што влага со мајагери е Џејсон МекАтир а овој што го јаде е македонец ама не знам кој ако знае некој нека пише.Ова се има случено на натпреварот помеѓу Ирска и Македонија.
Дали според вас ова е фаул за црвен картон?
x4mgqut.gif

незнам дали е за црвен ама и мене ме заболе

Ај тука ќе го ставам.
Овој што влага со мајагери е Џејсон МекАтир а овој што го јаде е македонец ама не знам кој ако знае некој нека пише.Ова се има случено на натпреварот помеѓу Ирска и Македонија.
x4mgqut.gif
Не. Ова е по еден жолт за двајцата играчи бидејќи не гледаат каде одат и топката не е во посед на екипите. Секако на овој во црвеното може да му се прогледа низ прсти, а овој во бело сам се намести на ударот. Злобен план од Македонецот за да наседне судијата.

Ај тука ќе го ставам.
x4mgqut.gif
Чист црвен, а таков картон и доби на натпреварот...чудно ми е како не го уби ц ц ц гаден ирец

Ај тука ќе го ставам.

Немој да правиш споредба на оваа ситуација со таа на Нани и Арбелоа.
Овде јасно се гледа дека играчот намерно ја подига ногата, а топката ја удира со глава!

Овде јасно се гледа дека играчот намерно ја подига ногата, а топката ја удира со глава!
Играчот не гледа директно во нашиов што значи дека немало намера.
Чист црвен, а таков картон и доби на натпреварот...чудно ми е како не го уби ц ц ц гаден ирец
И нашиов доби црвен исто така :)

Да разликата кај Нани и Арбелоа е тоа што Арбелоа ја имаше топката за време на ударот за разлика од Ирецот. Дефинитивно друга ситуација.

Уште разговараат за црвениот картон :pos:

Драгонски ти ако не набацкаш нема кој :icon_lol:

Ај тука ќе го ставам.
x4mgqut.gif
Чист црвен! ИСТО КАКО НАНИ! Уствари што е ова за Нани бе, овој полека отиде. Арбелоа не знам како преживеа?!?!? Абе и 3 месеци бан за Нани!!!!111 Арбелоа секој ден зејтин да носи во црква оти остана жив!!!!!

Ајде стварно доста за црвениот, а навивачите на Јунајтед да се префрлат на темата за ЛЕ и таму да го бодрат тимот. Тука има место само за најдобрите 8 екипи во европа. :icon_lol:

Која година се деси ова? 97/98/99?
Мислам го иам гледано натреваров, а сум бил некаде 7-9 години, зависно која година е одиграно(не ми текнуе ама ил)

Ајде стварно доста за црвениот, а навивачите на Јунајтед да се префрлат на темата за ЛЕ и таму да го бодрат тимот. Тука има место само за најдобрите 8 екипи во европа. :icon_lol:
A што ќе правиме во ЛЕ? :)

Чист црвен! ИСТО КАКО НАНИ! Уствари што е ова за Нани бе, овој полека отиде. Арбелоа не знам како преживеа?!?!? Абе и 3 месеци бан за Нани!!!!111 Арбелоа секој ден зејтин да носи во црква оти остана жив!!!!!
Одвај некако преживеа дека беше удар со нога во близина на грлото. Да го мавнеше топката можда и ќе погинеше :ROFLMAO:
Јунајтед не се во ЛЕ

Чист црвен беше џабе се буните, секој старт со отворен ѓон е црвен картон.. Е сега тука друг е муабетот, не требаше да го досуди од чиста причина да не ја уништи утакмицата, а за црвен, да, беше...
Исто и на првата утакмица имаше црвен од Варан, пошо секој старт што е напраен, а си воедно последен играч и противникот искача еден на еден со голман е црвен, и најмал контакт, само тогаш судијата имаше карактер и не досуди, исто требаше и Турчинот да напраи....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom