Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако продолжи вака да брани може Касилјас да ни го дадат.А да го зееме овој Диего Лопез?![]()
Брат, не е важно тоа, свесни сме оти годинава сите грешеа, почнувајќи од Роџерс па до Џерард, финтата е кога го имаш видено Ливерпул да е вака убедлив против противници од 30 минута да води со 3-0 и после да игра како на тренинг? Еве веќе годинава имаме еден гол повеќе постигнато од вкупно што имавме лани (53 со 52) а има уште 10 кола за играње, во одбрана генерално не играме лошо (показател на тоа се 10-те cleen-sheat-са кои ги имаме и само Сити има повеќе од нас во цела лига), ама кај нас кога не издаваше одбрана не издаваше за сите пари....сигурен сум оти малку по малку сваќате оти Роџерс не е лош избор за менаџерското столче кај нас (еве веќе на голема врата се наближува на бодовите кои лани ги освои Кени, со дупло помал буџет од тој лани што го имавме)...или пак ако веќе сметаш оти Роџерс не е доволно добар, тогаш треба да речиш оти и Кени не е доволно добар...
Брат, освен кога загубивме од Арсенал 0-2 кажи ми во кое друго дерби Роџерс беше до толку тактички надигран? Нити едно дерби го немаме загубено со повеќе од 1 гол разлика, а ако имавме малку повеќе среќа со Арсенал и пред се со Сити (веќе со Евертон чистиот гол во 93 мин не го спомнувам) ќе добиевме 2-3...ти си имаш зацртано лоша слика во главата за Роџерс и неќиш да ја поправиш....Дека повеќе ја држиме топката и дека играме убедливо против послаби тимови е факт(освен против Бојс и против овие 5-то лигашине,што нема да им го заборавам ) али проблемот како што сум кажал повеќе пати е кога ќе дојде дерби.Роџерс сеуште го нема менталитетот за дерби натпревар ,паничар е.. додека Кени не беше и не е таков ( кога веќе го спомна погоре него).
А да не ги зборам и последиците што може да ги имаме од неискусен тренер ,нема да ги спомнам за да не кобам али ваљда ќе ме сватиш што сакам да кажам.
Јас само мислев дека ако веќе го мењаат Кени тогаш ќе донесат некој тренер на кој нема да му требаат 3-4 години за да покаже резултати,тоа е тоа.
Брат, освен кога загубивме од Арсенал 0-2 кажи ми во кое друго дерби Роџерс беше до толку тактички надигран? Нити едно дерби го немаме загубено со повеќе од 1 гол разлика, а ако имавме малку повеќе среќа со Арсенал и пред се со Сити (веќе со Евертон чистиот гол во 93 мин не го спомнувам) ќе добиевме 2-3...ти си имаш зацртано лоша слика во главата за Роџерс и неќиш да ја поправиш....
Ако не сте го подржувале Кени тогаш со кој образ го подржувате сега Роџерс кога резултатите му се исти??
Ако лани го поддржуваше Кени, тогаш со кој образ сега не го поддржуваш Роџерс, кога резултатите им се исти?
Зашто Кени заслужувал да биде подржуван а Роџерс уште треба леб да јаде.
Ќе биде интересно со Керол.
Изгледа Њукасл не го сака назад Керол по наша цена (според медиумите не помалку од 10 мил)
ВестХем нема да го искористи правото за преговори .
Ќе биде интересно за што би се искористил Ќерол во моменталниот тим!
Ќе биде интересно со Керол.
Изгледа Њукасл не го сака назад Керол по наша цена (според медиумите не помалку од 10 мил)
ВестХем нема да го искористи правото за преговори .
Ќе биде интересно за што би се искористил Ќерол во моменталниот тим!