Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не играјте со сите сили всабота, за да ве победиме и се мотивираме додатно за со Јунајтед и ги поминиме. Вие скрвувате уште толку после притисок од медиумите и од целиот свет дека Барса е на колена, и ги скапувате и поминувате Милан. Win-win :D

После лигата ваша, суперкупот и купот наши, и се решаваме во финале на ЛШ. :cool:

Шпанија fuck yeah!

Клучот за со Милан ќе биде, нафрлање, нафрлање, нафрлање и само нафрлање.....
Зошто?
Нормално дека не можеме да дадеме гол од нафрлена топка, ама на тој начин постои шанса да некој од згуснатата одбрана на Милан(10 души во 16-ник) игра со рака и да ни судат пенал.
Исто така, многу ќе биде значајно да глумиме што е можно повеќе. Во 16-ник тешко дека ќе судат прекршок, освен ако не е премногу очигледен, ама затоа треба да се глуми на 2-3 метри пред 16-никот. Така ќе се создадат шанси за Меси за слободен удар.
Значи во ваков натпревар, каде противникот се брани со сите сили, мораме да научиме да поентираме од прекин. Од корнер тешко, ама затоа нека тренираат слободни удари и пенали.
Се е кажано.

Не играјте со сите сили всабота, за да ве победиме и се мотивираме додатно за со Јунајтед и ги поминиме. Вие скрвувате уште толку после притисок од медиумите и од целиот свет дека Барса е на колена, и ги скапувате и поминувате Милан. Win-win :D

После лигата ваша, суперкупот и купот наши, и се решаваме во финале на ЛШ. :cool:

Шпанија fuck yeah!

Koga veke superkupot go vpisa kaj vas, togas ligata i LS neka bidat nasi:icon_lol:

Не си прајте бајрам на умот какви ротации кој Алба на крило или Адриано, немат никакви шанси такво нешо да се десит единствени ротации мојт да се Фабрегас-Вила и Педро-Санчез/Тело се знајт играта е таква и немат менвење.. чешки да имаме толку мн шанси како лани вс Челзи ама овај пат да искористиме.. да постигниме брз гол и после ке е полесно, и дај нека играат со истиот состав ама барем нека се подиректни и по мотивирани за давање гол, али отом потом дај да изиграме добра утакмица вс Реал сабота да се кренит малце мотивација и атмосфера во клубот

Се е кажано.
Зашо?
Баш би ми направило ќејф доколку го минеме Милан со резултат 3-0, со гол постигнат од непостоечки пенал, еден од офсајд и еден со рака од Пике.
Јаготка на шлагот би дошло да им поништат регуларен гол на Милан во 93та минута.

Зашо?
Баш би ми направило ќејф доколку го минеме Милан со резултат 3-0, со гол постигнат од непостоечки пенал, еден од офсајд и еден со рака од Пике.
Јаготка на шлагот би дошло да им поништат регуларен гол на Милан во 93та минута.

Пa нормaлно е тоa против Милaн, 2004 поништен чисто гол нa Шевa, лaни контроверзни одлуки , шлaк нa се пенaлот во Кaмп Ноу .
И не се фaтaјте зa голот нa Боa се гледa декa Зaпaтa е удрен во лице​

Зашо?
Незнам колку многу треба да си очаен за да го посакаш ова...

Пa нормaлно е тоa против Милaн, 2004 поништен чисто гол нa Шевa, лaни контроверзни одлуки , шлaк нa се пенaлот во Кaмп Ноу .​
И не се фaтaјте зa голот нa Боa се гледa декa Зaпaтa е удрен во лице​
Прв дел: тачно, у право си. :love:
Втор дел: не ни мислев на тоа, јасно е дека голот си беше регуларен.
Незнам колку многу треба да си очаен за да го посакаш ова...
Штета, не знам ни јас.. А, баш ме интересираше дали некој знае, да ми каже. :unsure:

Пa нормaлно е тоa против Милaн, 2004 поништен чисто гол нa Шевa, лaни контроверзни одлуки , шлaк нa се пенaлот во Кaмп Ноу .
И не се фaтaјте зa голот нa Боa се гледa декa Зaпaтa е удрен во лице
ШлаК на се е сепак твојата неписменост.

ШлаК на се е сепак твојата неписменост.

lnfw6.png

Прво и прво треба да се среди Алвес и Алба,да не летаат напред и да не се замислуваат како да се крилни напаѓачи,ех тогаш имаме некоја минимална шанса против Милан.Но ако пак продолжат така да играат,ондак или се глупи овие двајцава па не разбираат дека оставаат 50 метри слоободни за контра на противникот (при таква ситуација испаѓа дека Пике е шминкер кој мисли само на Шакира и Пујол е стар како баба ми) или пак Тито испаѓа да е најслаб тренер во историјата на фудбалот па не ја гледа ова ситуација !!!! Трето нема....

Сте кажале се у глобала, немам што да додадам.

Тито / тренер и фали на Барса како керозин на авион. Апла е тоа очигледно, иако гледам некои хејтери и после периодов без Тито сеуште сметаат дека на Барса де факто "не и треба" тренер, дека тренерот нема голема улога во нивните резултати.

Доволно е тренерот да е негде горе на трибини во вакви дерби средби, па да се осети неговото одсуство, а камоли илјадници километри подалеку од тимот подолг период.

Не дека Барса не би изгубила и со Тито, али ваква би рекол никаква игра на двете средби ( со Милан и Реал ) немаше ни од далеку да видиме...
Според мене, ако добро ме служи памтењето, не сме имале полоша игра на кампот против Реал задни 13-14 години, па би рекол и воопшто тој период, освен можеби оној пораз од 4-1 на Бернабе пред 5/6 години.

Ни фалат многу мали измени кои ќе значат многу во целокупната игра.
Страшно ми фали стариот добар пресинг и агресивноста кога ќе се изгубеше топката, од тоа ништо не видовме против Милан и Реал, а башка што ни фали и директност во акциите и брзина во пас играта, а за составот и дупките кои се јавуваат....посебно во одбраната, отом потом, тоа на лето, ваљда веќе управата е свесна за тоа.

Што се однесува до мечот у ЛШ против Милан, мислам дека ќе пројдеме, озбилно, мислам дека ќе соберат сили и ќе успеат да се мотивираат, па со една добра игра и малце спортска среќа, ќе успеат да се пласираат у 1/4 финале. :)

Абе јест да треба и среќа, ама работата си е во наши раце. Колку повеќе глумиме, толку поголеми шанси. :)
Бускетс нека паѓа пред 16-никот, нека бираат што поповолни позиции за Меси, Чави и Виља да шутираат од слободни удари.
Исто така, треба да се нафрла, т.е. топката да се гура во 16-никот. Сите играчи на Милан ќе бидат таму и ќе се бранат, па голема е веројатноста со многубројни нафрлања да има игра со рака од страна на Миланезите, па да искористиме и пенал.
Ехх, да си беше златен Лапорта, сега ќе си ги купеше судиите и фино-лепо ќе си пројдевме без мака. Овој економистот, пара не му се дава. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom