Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
На прес конферецијата по мечот, не излезе ниту Мурињо, ниту Каранка, туку Икер Касиљас.
Новинар: зошто вие
Касиљас: а кој
Новинар: па Мурињо или Каранка
Касиљас: Кај си видел после тренинг да даваат изјава

Хахахаха :D
Виц ќе да е ова. Касиљас никогаш не ги дупел другиве а и не ме чуди да изјавел, "Реал имаа исто ниво на игра со Барселона".

544614_482012151858165_2066345657_n.jpg

Чаби на Твитер хахахах

некој линк од второто полувреме цело ако може.по можност HD ,оти од вторио рипнав и си преебав лаптопот..па гледав на телетекст до крај хахахах...иначе 2 титулички сезонава,и 2те преку барса земани..КЕЈФОВИ!! останува да бидат смирени играчите и да си завршат истата задача во Вторникот,на побитната утакмица според мене....
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 00:07 ---
3
3 вакви имам... :P

‘Ако Барселона беше "тренинг" меч не го потценувајте финалистот :D... сеуште не е готово, CALMA!

некој линк од второто полувреме цело ако може.по можност HD ,оти од вторио рипнав и си преебав лаптопот..па гледав на телетекст до крај хахахах...иначе 2 титулички сезонава,и 2те преку барса земани..КЕЈФОВИ!! останува да бидат смирени играчите и да си завршат истата задача во Вторникот,на побитната утакмица според мене....
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 00:07 ---
3
3 вакви имам... :P

Не е мое, на другар заедно бевме да го уплате :) Јас не сум по спортска иако му реков да игра 2-2 3+ :)

Пак да го барате Кака, пред Ди Мариа. Кога зборев дека Ди Мариа ни е премногу важен во вакви дуели каде што треба да се врши пресинг, Кака ќе си го ладеше во нивна половина.
Освен Игуаин (што цела сезона искрено ја игра лошо) и Озил (не му беше денот, очекувам од него повеќе следниот вторник) сите другии си изиграа на ниво.
Чаби Алонсо и Кедира маме ебаа на средина! :cuc:

Ајде нека дојде пак некој и нека ми рече дека Кака требал да игра пред Ди Мариа во Ел Класико. Тоа може да го рече само некој што уште не сфаќа која е вистинската задача на Ди Мариа, и мисли дека ова е сони па нема врска дали Кака или Ди Мариа. Ете ви покажа вечерва како се игра, Кака немаше да направи ни 50% од тоа што вечерва го покажа Мариа, и во напад и во одбрана.

Иначе, што му беше на Озил бре? Ми делуеше ко мртов коњ, како да немаше сила да оди, а камо ли да трча.

А за Роналдо и Варан, што друго освен :cuc::cuc: ?

Роналдо стави слика на фб, и после него истата слика и Пепе и Коентрао. Толку ли немат пари овие да си купат телефон па му го барале на Роналдо ајфонот за да се логираат на фб. :icon_mrgr:

Роналдо стави слика на фб, и после него истата слика и Пепе и Коентрао. Толку ли немат пари овие да си купат телефон па му го барале на Роналдо ајфонот за да се логираат на фб. :icon_mrgr:
Дури и Реал Мадрид ја сподели истата слика но објавена како сликата на Пепе :D

Не знам зошто толку критики кон Озил, ја не видов лоша игра од него. :)

Дечкото откако „воскресна“ нема слаба партија, игра одлично. Мислам дека сега има малку поинаква улога од таа што ја имаше минативе сезони, повеќе му е дозволена слобода на дриблинг и тоа го прави фантастично. Бускетс го изремети покрај аут линијата денеска. :cool:

Немам замерка кон ниту еден играч денеска, ова беше перфектен меч. Им се восхитував на Милан како одиграа перфектно во сите зони на тимот, и еве, како да ги освестија и нашиве.

Едино Есиен откако влезе, dafuq, не можеше да иде. :pos:

Доказ дека Мурињо ја имаше против-тактиката на Барслелона цело време, но други фактори решија таа да не биде спроведена како што треба. Прво судиските гревови у двобојот од ЛШ прехлани, психичкиот комплекс кај нашите играчи и ужасната и недисциплинирана игра, пред се во одбраната.

Денеска немаше ништо од тоа, напротив имаше совршена игра. Тоа е тоа што се бара од одбраната, иако пак сум песимист за нив и мислам дека тешко ќе издржат на ова ниво, барем до реваншот со Јунајтед. :)

Конечно компактна игра, конечно правилно покирање и надополнување, конечно Рамос не доби жолт. :vozbud:

Конечно и генералот одигра натпревар каков што знае. Тоа е тој тандем со Кедира кој лани ја држеше средината, денеска и дефанзивно беа одлични. Кедира стандард, али топката што ја пушти кон Ди Марија за вториот гол. :cuc:

За Ангелито пишав на минатите страни, Озил исто, Роналдо - шта речи. Who needs Golden Ball when you have Golden Player. Платинест!

И ми се допадна експериментов кој го пробаа денеска екипиве, да ги изостават напаѓачите надвор од тимот (Меси и Игуаин) и да играат со 10 играчи цел натпревар. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom