Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ако има некој HD линк ставете од преги барам на јутуб и се некои ке отворам головите од Фифа ке им ги гледам....:D

Ааааааууууу, каква вечер .... топ. ТОП !!!
Кака не ми го ѓибајте, во Сабота ќе викате дека сеуште е најјак :D

Eве ме и мене после некое време :)))

Страшна утакмица изигравме, секаде покриеност, а тие како прочитан селски буквар, пимплаат со топката и се обидуваат да поминат со некои проигрувања покрај одличниот Варан, ама тоа повеќе не им успева. Сабота очекувам да се изигра со послаба постава, таму нема што да бараме, тепале - губеле е се исто.. нека се остават Озил, ДИ, ЦР, Чаби, Варан на клупа.. да си изиграат 2те телиња заедно во нападот, Кака, Каљехон, Есиен, Хесе, Пепе, Марсело, Албиол и остали ... нека не им удира славата во глава и да се спремаме за спектаклот во Среда, ќе биде страшно и тешко, меѓутоа момците покажаа дека можат да се надигруваат, можат да постигнуваат и одиме на РЕПРИЗА од ова вечерашното, и друго ништо не бараме, нели ? :)

HALA MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!

544614_482012151858165_2066345657_n.jpg

Чаби на Твитер хахахах

курон му спијет :icon_mrgr:

меси слушам нема да присуствувал уште на 2-3 класика така да главен фаворит е заа срушување на рекордот на Ди Стефано :D

Нем и на стариот да бидит исто :D

Таму сигурно ке биде така, почитта која ја покажа кон Јунајтед не славејки го голот, сигурен сум дека ке му биде возвратена во Манчестер...

Таму сигурно ке биде така, почитта која ја покажа кон Јунајтед не славејки го голот, сигурен сум дека ке му биде возвратена во Манчестер...
Да се надеваме, после постигнатиот 2 гол :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom