Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Некои од вас веројатно уште не се свесни каков гениј на клупа имаат. Па уште знам дека некои исто така, посакуваа Мурињо да замине. Ако замине, тек тогаш ќе го приметите неговото отсуство.

Феноменално усовршени контри, со полувисоки топки, Роналдо ги пречекуваше на нивна половина, а Озил и Ди Марија совршено му додаваа на тој начин.
Се на свое место, секој ја одигра својата задача. Надиграна Барселона тотално.
Варан, Ди Марија и Роналдо, одлични. Првиов ќе биде најдобар централен дефанзивец, за некоја година. Ди Марија да му плати оштета на Тарзан, а Роналдо е Роналдо.

6 натпревари по ред дава гол на Камп Ноу, ова е претешко да го направиш против некој петтолигаш а не па на факинг Камп Ноу ...

Од сигурни извори знам дека некој се јавил во Космодиск 5 минути после рекламата на ТВ, за да го земе на попуст :)

Одлична игра и на Рамос вечерва, прав капитен. Освен киксот за голот, се останато одлично, најверојатно ја имал гг3+ уплатено. :icon_lol:

479876_493887413981106_1768710421_n.png

Мурињо е најдобриот тренер на денешницата (со Алекс) и толку од муабетот.
Поставеност, пресинг, блиску до играч, ако примат топка средните или крилата блиску до нив да немаат простор за маневар.....брилијантно значи немам зборови за играва денес.
Мерак ми беше да ги видам понижени на педерскиот камп.....Кристијано е најдобар и без Златна Топка. НАЈДОБАР !!!

Jose Mourinho has made the unorthodox decision to send injured Real Madrid captain Iker Casillas to the post-match Barcelona press conference, and the goalkeeper has hailed Cristiano Ronaldo in the aftermath of the triumphant 3-1 win at Camp Nou.

А забележувате ли веќе долг период пред важни натпревари нема изјави на играчите од Реал...како: Ќе победиме...БЛА БЛА БЛА! за разлика од каталонците кои овие денови или судиите не му чинеле, или некоја изјава слична против Реал :cautious:... и на крај си го добија :)

ајдеееее на кампот Калма, баш ми е мило, да си знаат кој е кој у Шпанија

Aјде сеа уште во сабота да ги испердашиме.. И таа титулата од Примера нека си ја пикнат во гз, како што они викаа лани пред вториот натпревар во Примера, кој однапред го сметаа за добиен. :icon_mrgr:

На прес конферецијата по мечот, не излезе ниту Мурињо, ниту Каранка, туку Икер Касиљас.
Новинар: зошто вие
Касиљас: а кој
Новинар: па Мурињо или Каранка
Касиљас: Кај си видел после тренинг да даваат изјава

Хахахаха :D

На прес конферецијата по мечот, не излезе ниту Мурињо, ниту Каранка, туку Икер Касиљас.
Новинар: зошто вие
Касиљас: а кој
Новинар: па Мурињо или Каранка
Касиљас: Кај си видел после тренинг да даваат изјава

Хахахаха :D
Ваљда измислица е, не ми се верува Касиљас да се спуштил на такво ниско ниво... Иако е многу јако!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom