Помош: Барам еден филм!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Филм кога тинејџери (2 пара ) одат во една шума и влегуваат и ( мислам редовно) седат во еден како бункер под земја. И еден ден уствари една од женските мислам дека ќе заборави да не ја заклучи вратата некако така беше и ќе останат внатре. Но уствари ќе испадни дека таа намерно сака тие да останат внатре бидејќи имаше некоја фатална атракција кон еден од момците. Ако не се лажам една од глумиците е Кристина Ричи ама неможам да го најдам филмот.
P.S. Го најдов :tapp:. The Hole, и не е со Ричи туку е со Thora Birch lol

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
налик на хорор...ќе биде ослободена машина за убивање во фабрика каде што е направена истата.. која патем реагира на страв односо колку повеќе човекот чувствува страв толку полсено машината може да го пронајде.После тоа еден од главните(не се сечавам точно)че стави костим на него со кој не чувстува никаков страв ќе треба некако да ја запре убиствената машина.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
налик на хорор...ќе биде ослободена машина за убивање во фабрика каде што е направена истата.. која патем реагира на страв односо колку повеќе човекот чувствува страв толку полсено машината може да го пронајде.После тоа еден од главните(не се сечавам точно)че стави костим на него со кој не чувстува никаков страв ќе треба некако да ја запре убиствената машина.
мал бев и многу страв ми беше од овај филм :D a стално го даваја на телевизија.Го имав забораено и сега баш ме потсети да го побарам. death machine

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
мал бев и многу страв ми беше од овај филм :D a стално го даваја на телевизија.Го имав забораено и сега баш ме потсети да го побарам. death machine
Благодарам тој е филмот..и јас се ребрев кога го гледав.Порано на времето на Меди Тв го даваја ама никако од почеток не го загелдав...;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не е ниедниот ни другиот, анимиран е овој.

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Aj ako nekoj se sekava, baram postar film so James Belushi, kaj sto ke bide vo zatvor .So pomos na izmama ke izleze i ke zasedne vo edna kuka na bogatas i ke se preprava deka e gazdata na kukata ..filmot e komedija.

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Често го даваа филмов на Hallmark, односно Universal Channel.

Дете и неговиот дедо, доживуваат авионска несреќа и завршуваат на една планина. Пилотот беше повреден и зашто не можеше да се движи, остана во авионот, a детето и стариот отидоа божем да наjдат помош. Патем, дедото беше болен и мораше да прима некои лекови, ама потоа ги изгуби и почна да халуцинира... ??

Kajgana Shop

На врв Bottom