Многу лоши моменти во последно време, кога ли ќе дојде време да се израдуваме, титула да видиме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема везе, потапа се наместени овие доле
Абе да беше лош, али Верма колку беше очаен лево да не заборавиме....Тотално разочарен од Војчех...И на трите голови можеше да интервенира подобро...
Ја сум за он да биде првиот "настрадан"...I wish Begovic to come![]()
Абе да беше лош, али Верма колку беше очаен лево да не заборавиме....
Дебилче е овој Морган, уште одамна е познат...Не знам какво е вашето мислење за чоеков ,мене лично ми е многу лицемерен. Кога тепа арсенал се мава во гради најјаки сме ,шо ке ни е РВП и сл.,а кога се губи најголема плачипичка е! Еве му ја изјавата по поразот од вчера има некој добри поенти ,али да излезеш јавно и да критикуваш некои работи за кој врска немаш и да го кењаш клубот кој наводно толку ти е мил е тогаш си ти најголемото
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21517190
Не се сложувам дека нема арсенал да игра у ЛШ догодина ,лично мислам дека минатата сезона беа полоши од оваа па успеавте да се квал. за ЛШ. Има уште време ,сега немате други натпревари освен во ПЛ и максимално ке се заангажира тимот за таму ,најважно е да се тепа во дуелите со кокошките,евертон па и Јунајтед ,другите дуели до крај на сезона се со релативно полесни противници. И на лето со одврзано едно големо големо кесе по играчи и да видиме еден конкурентен Арсенал кој би му парирал на Јунајтед и сити за титулата.
позз