Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е Баварциве ни одржаа лекција денес.
Ни удрија три шамари, онака фер и поштено и како да сакаа да ни кажат: Ало разбудете се, вака големите фудбал не играат!
Што ќе направиме ние? Ништо Dolce ама баш ништо, ние сме симпатизери на клуб кој го изеде алчноста, инаетот и желбата за старата слава.
Иако сме заложници на гњавењето на типовите као IgorChete сепак мораме да сфатиме дека у скоро време „непобедливите“ не се враќаат.
Но, нас ни треба нова идеја, нова мисла, нова крв и од тоа никој нема да ме рззубеди.
Јас имам скоро 35 години и сакам у наредниве 10 години да го видам Арсенал на тронот повторно!

Е членов....точно така....ви продава лажни филмови....

Знаете зошто повеќето очекувавте да не победите? Затоа шо не го познававте добро противникот, прашање е дали сте изгледале еден натпревар наш оваа сезона. Но ние го познававме противникот (вашиот тим) и затоа бевме толку сигурни дека ќе ве победиме. Е тоа е разликата.

Посебно се однесува на Чете и Фак.

И браво за D_Nazgul шо го напиша тоа погоре. Нека земаат пример од него Чете и Фак.
чекај малце, изјавата ти е како демек ти да си стварни Ули.

При прв шут на гол Баерн постигнува гол и тоа во 7ма минута. Со онаа самодоверба која ја имаат сега играчите то беше како да им истуриш свеж цемент до колена.

А тоа каква е ситуацијата во менаџментот и како то се одразва на екипата е друга приказна. Али вечерва имаше доста моменти каде се гледа дека има играчи кои сакаат појќе ама едноставно некогаш ти треба и фактор среќа.

Со Шчезни, Кошчелини, Мертезакер, Рамзи, Артета незнам што повеќете можете да очекувате. Управата ве јако ебе со продавање на главните играчи секоја сезона.
Жал ме за Венгер и Вилшир , Венгер со солзи во очите замина додека Вилшир е 2-3 класи подобар од сите останати во Арсенал.

чекај малце, изјавата ти е како демек ти да си стварни Ули.

При прв шут на гол Баерн постигнува гол и тоа во 7ма минута. Со онаа самодоверба која ја имаат сега играчите то беше како да им истуриш свеж цемент до колена.

А тоа каква е ситуацијата во менаџментот и како то се одразва на екипата е друга приказна. Али вечерва имаше доста моменти каде се гледа дека има играчи кои сакаат појќе ама едноставно некогаш ти треба и фактор среќа.

Па Ван Перси сакаше поише.....Ама од управа му рекле сигурно,и ние сакаме поише...ама ПАРИ!

Па Ван Перси сакаше поише.....Ама од управа му рекле сигурно,и ние сакаме поише...ама ПАРИ!
Ван Перси игра во Утд. Арсенал има целосен ремонт на средината и нападот.А Баерн го има истиот тим од лани кој па тогаш немаше среќа во финалето и мораше баш вечерва да му се посреќи.

Од ланска сезона само Артета и Рамзи имаат играно заедно во средината и двата сега се на нови позиции.

жал ме фаќа за вилшир ... давајте го во јунајтед што побрзо дур не го мавнало нервен слом !!!
Фак офф и не го дрви веќе со тоа , досаден си.....

Вилшер сигурно дома се кине од плачење, колку само го сака клубов:place:

Аман бе луѓе се изедовте.....Нешто за натпреваров да се искоментираше.....

Јас очекував дека оваа можеше да бидне и нерешена, али на Жиру не му иде толку со десна.....
Разочаран сум што примивме многу глупи голови, со ислучок на супер шутот на Крос. За вториот , Војче може и требаше подобро да реагира,али и одбранта го пуштија да си шетка слободен во петерец овој ван бла бла...

Искрено не се надевам на некое чудо(абе по малце има :P), очекувам да изиграат мушки на реваншот па што биде нека биде.
Ми се допадна играта откога влезе Росицки, се раздвижија малце нашиве, дека кој си знае си знае да даде гром пасче.
Ме иритираше измената на Полди, очекував Тео да излезе дека тотално ништо не видов од него....Али кога ќе видам кај играше и очекувано....Полди после голот се разбуди и почна да игра нешто....Затоа ме изненади замената...Башка нели го одмараше во саботата,вот да фак????

Тоа е момци, уште малце да се доисчисти клубов со некои вишок играчи и се земе нешто ново кај што сме тенки, не чека светла иднина.
Гоу гоу ганерс

За венгер ви е жал,алооо во заблуда ли сте бе ,па он ги сакаше тие играчи он викаше дека тие биле многу добри.Помирете се со едно,венгер е веке далеку од добар,треба некој нов што ке го раздрма малце арсенал и што ке донесе некој јак фудбалер, а тој фудбалер колку и да не е вклопен во тимов барем на психички план ке ги крене и ке внесе страв во противникот.

Најкриво ми е за Вилшер,околу него да имаше уште еден класа играч ке беше подруго.

А што тоа погрешно продадов ајде ти просветли ме!

Не си ме сфатил....Не мислев за тебе....Се слагам со тебе...Мислев на другиот член што го имаше пишано IgorChete

Аман бе луѓе се изедовте.....Нешто за натпреваров да се искоментираше.....
Гоу гоу ганерс
Во право си. Од пуста беда заборавивме на натпреваров.
Вилшир мислам дека по 10000000000000000000000 пат докажа дека игра за клубот (се прашувам до кога).
Полди тапа старт али се расони - свака част. Стартот на сопартиецот, пардон соиграчот Лам, покажа дека игра за Арсенал!
Росицки пријателе ... :cuc::cuc::cuc: ... едина константа заедно со, ај погодете ...
Но сепак се слагам со констатацијата дека ова е сепак еден релативно неуигран тим.

Читам некој член погоре пишува дека Арсен Венгер треба да се замени бидејќи сака да ги продава играчите? Тоа не е негова одлука тоа е финална одлука на бордот.. Жал ме фаќа за Вилшер бидејќи гледам дека игра со срце ама прашање е до кога ќе игра од срце,кога ќе посака трофеј. Слушнав некаде дека летово се планира голем ремонт и дека ќе сме биле активни на трансфер пазарот, дека ќе ни бил отплатен некој спонзорски договор. Ако искочи така би било убаво една чистка да се направи и да се соберат пар квалитетни играчи и да се напаѓа за титула идната година :) go go gunners

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom