Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Не, не се поврзани. Ако мислеше на тоа.![]()
Грешно пишав. Мислев дали претходниот Волверин и овој се хронолошки поврзани, или некој решил сам да си прави stand alone филмче за него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, не се поврзани. Ако мислеше на тоа.![]()
Грешно пишав. Мислев дали претходниот Волверин и овој се хронолошки поврзани, или некој решил сам да си прави stand alone филмче за него.

Не прашувај што му фалеше на претходниот зошто ќе почнат да ти набројуваатОкеј, тогаш дезинформација сум прочитал, нема везе. Ме извади од памет, си викам што му фалеше на претходниот за римејк да прават, се прашував која будала решила римејк да прави и сл.
А ова ќе иде заедно и со новиот филм за Икс-мен (општо)?

Во вакви моменти ми фали стариот систем за репутација. Ќе ти мавнев едно црвено и таман кога ќе помислеше дека моето боли многу, ќе те замаваше Џену со аперкат... минус три зелени подоцна нема да ти текне да пишеш ваква работа повеќе.Исто и последниот терминатор ми беше добар а добива голем хејт.

После јас и њот не сме знаеле да исхејтаме филм.....Во вакви моменти ми фали стариот систем за репутација. Ќе ти мавнев едно црвено и таман кога ќе помислеше дека моето боли многу, ќе те замаваше Џену со аперкат... минус три зелени подоцна нема да ти текне да пишеш ваква работа повеќе.
#Continuum rules!![]()

а тој шо ќе добие Оскар за најдобра машка улога oваа година ќе е многу далеку од глумата на Пачино во овај филм.

Ја би дал реванш ама се коси со моите правила... вака можам доживотно да водам 1-0 и да се осеќам добро во врска со тоаЏенифер Лоренс > Џесика Частеин
Иако предосеќам дека старата од Amour ќе им го земе Оскарот.
RocknRolaa и Io Sono Interista нема кладење оваа година?![]()

Џенифер Лоренс > Џесика Частеин
Иако предосеќам дека старата од Amour ќе им го земе Оскарот.
RocknRolaa и Io Sono Interista нема кладење оваа година?![]()