Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он уствари веќе му има пратено порака со спојлери за филмовите што му ги предложилPluh кога не е во пмс - ти предлага филм.
Pluh кога е во пмс - гледа кој филм ти го предлагаат и ти кажува спојлер по приватна порака.
![]()
Причина зошто го постирам видеово: Онака, ми се постираше.
Стварно не знам како има луѓе што не ја гледаат хејтерската порака на филмов. Има луѓе што го гледаат филмов и онака им се свиѓа, добар им бил и тоа е тоа како сајнс-фикшн си го сфаќаат филмот.
Он уствари веќе му има пратено порака со спојлери за филмовите што му ги предложил![]()
Не хејтам него немам попаметна работа у моментов па случајно ми текна на фразава и додека го постирав ми текна дека има некои што не го сфаќаат или ти ко што викаш не се палат на пораката.абе...
мора ли да хејташ? Си нашол на фб или на маало некое детиште шо не се напалило на хејтот у филмот и одма хипстер стануваш
Не треба да имаш докторат за да го сфатиш хејтот, сите го сфаќаат само не се палат сите на него
Чув ќе се прави римејк на Волверин. Холивуд конечно одлепил или?
Како римејк ? Се снима нов дел за Вулварин после оригинс, овај пат во Јапонија е малио. Не му иди тоа римејк.
Океј, тогаш дезинформација сум прочитал, нема везе. Ме извади од памет, си викам што му фалеше на претходниот за римејк да прават, се прашував која будала решила римејк да прави и сл.
А ова ќе иде заедно и со новиот филм за Икс-мен (општо)?
Не, не се поврзани. Ако мислеше на тоа.![]()
Грешно пишав. Мислев дали претходниот Волверин и овој се хронолошки поврзани, или некој решил сам да си прави stand alone филмче за него.