Bada Bing!
шшшшшш
- Член од
- 14 јули 2006
- Мислења
- 2.671
- Поени од реакции
- 114
Blue Label напиша:Najdobra kniga sto sum ja cital dosega.

Ма дај човече... Претпоставувам дека не читаш многу книги тогаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Blue Label напиша:Najdobra kniga sto sum ja cital dosega.
јас ги прочитав и двете.А дали ја читаше некој Декодираниот код на Да Винчи од Ејми Велборн?Бидејки книгите на Браун се читаат многу брзо и повеке се комерцијални отколку корисни,книгата на Е.Велборн е полна со информации и дава образложување на сите прашања кои ги наметнува Браун.Ако барате одговори,прочитајте ја.
јас ги прочитав и двете.
И во неа е негирано скоро се. Сепак книгата на Браун е супер- има интересни факти, кое ТОЧНО црквата ги криела. И мислам дека никогаш црквата не била праведна и чесна...![]()
Книгата се занимава со некои работи кои лесно се продаваат...барем денес..табу темите во црквите, тајни организации кои го контролираат светот, заплетени со убиства и бескрајна потрага по конечниот одговор ..стилот на пишување е во прилог на првото..Инаку не можам а да не сречам дека ми се допадна описот на Париз... сето друго ..можев да го најдам и кај МарвелНе донесе човекот ништо револуционерно, ниту откри некоја топла вода. Книгата е обичен крими (ако може и така да се нарече) роман, кој е интересен за читање, ако ептен немаш што да правиш. Башка стилот на пишување е лесен за читање, па и книгата брзо се чита.
Значи мој личен впечаток - Ништо посебно. Ама баш ништо посебно. :jaj: Сум прочитала многу полоши, но и 100 пати поубави книги од оваа.
Книгата се занимава со некои работи кои лесно се продаваат...барем денес..табу темите во црквите, тајни организации кои го контролираат светот, заплетени со убиства и бескрајна потрага по конечниот одговор ..стилот на пишување е во прилог на првото..Инаку не можам а да не сречам дека ми се допадна описот на Париз... сето друго ..можев да го најдам и кај Марвел
Па му се погодило на Браун..оти книгата е доста наивна и претрупана со податоци кои немаат врска со реалноста...Се на се уште еден балон со топол воздух и веќе добро проверен начин на заработка...кој за жал пали кај луѓето..Точно, се согласувам со болдираното, но пак морам да повторам, тоа не е ништо ново, ниту револуционерно.Има многу книги на таа тематика, а тоа што Ден Браун го имаше напишано...па и не е нешто посебно.