Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не ја гледам серијава, ама тука сум да ви се смеам оти вие ја гледате, а јас ги гледам Брејкинг Бед и Гејм оф трхонс, што автоматски ме прави граѓанин од прв ред, затоа шо мене животот ми е толку опуштен затоа што морам да гледам напнати серии, затоа што морам цело време да мислам на серијата.
:свиркам:

Јас не ја гледам серијава, ама тука сум да ви се смеам оти вие ја гледате, а јас ги гледам Брејкинг Бед и Гејм оф трхонс, што автоматски ме прави граѓанин од прв ред, затоа шо мене животот ми е толку опуштен затоа што морам да гледам напнати серии, затоа што морам цело време да мислам на серијата.
:свиркам:

odlicno mi se dopagja sto gi gledas celo vreme...prodolzhi ja ke gi gledam koa ke iskocat novite epizodi ;)

Значи епизодава вчерашна е незнам досега најдобра (според мене) !!!! али ова последново

Laurel's mom: it's about Sarah
Laurel : what about her?
Laurel's mom: i think she might be alive

BOOOM !!!!

ne trebase da mu kaze na tomi debilot...ali definitvno kako sto ide sve po dobro i po dobro stanuva...

Очигледно ова со Сара само мене ми беше многу клише и ептен мутаво.

Во наредната епизода се враќа Huntress.

Скептик бев кон серијава но има одличен прогрес

odlicna akcija baska freeruning...doloven e herojot odlicno....bi sakal vakov remake na daredevil...so spremen akter so minimalni koristenja na jazinja i CGI..

Epa bravo za finaleto,,ocekuvav sve da spasat ali go napravija praviot izbor...

Прејако финале, кој ќе чека сеа 2ра сезона. :(

2ra sezona ke bide use podobra..i so poveke akcija

Финалето беше епик. Серија број 1 за мене. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom