Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоти е играчиште ама каратерно е 0. Светска класа,лидер, ја носи Рома на грб години .....ама карактерот е нз...
А мојот коментар погоре не е за сите навивачи на рома туку само оние кои се на шоља моментално :)
Знам не велам дека му е добар карактерот ама на форумов го напрајвте пониско од лајно. За многу луѓе на форумов побитен е карактерот а не тоа каков фудбалер е. ИСто како да речиш дека Роналдо не е добар играч затоа што е арогантен.

И уште ова ќе ви кажам... Зидан не беше добар играч така ? Сигурно не се сеќавате на неговите дриблинзи и гол против Леверкузен во финале, туку се сеќавате на тоа што го удри Матераци ;)

За да го оспорам квалитетот на Дел Пиеро треба да не разбирам фудбал... Не ме сфативте вие, не мислев ништо јас лошто за Дел Пиеро само за тоа што вашата глупа управа го ибрка Дел Пиеро стар бил, немало место а има место за Анелка, и она дрвоно Бентнер...
Па другар го тупиш муабетот со изјави и пишиш као демек за крај ете ви во таква смисла, кгоа веќе е дебата глупо е да се носат такви работи во предвид.

Дел Пиеро беше 38 години, време беше да се оди напред. Си отиде онаков каков што го памтевме легенда, неверојатен играч, дриблер, капитениште. Ако останеше уште некоја години не ќе можеше да оди ке ни се уништеа спомените исто како Инзаги во последната сезона само на клупа, болно е. Бендтнер не беше донесен како замена за Дел Пиеро па ни Анелка оти не разбирате повеќето постери не знам. Лани кога АДП го имавме пак го донесовме Бориело за кој беше тој замена?

Ако некој би се гледал како замена за Дел Пиеро тоа беше Џовинко но како што и очекував Џио не се снајде и сигурен сум дека удел има баш Џовинко во заминувањето на Дел Пиеро.

Памтам одамна пред да оди во Парма рече неиграл само поради Дел Пиеро и оти поради него неможел да влезе прва постава. Е сега имавме еден 38 годишен Дел Пиеро и еден млад Џио кој имаше неверојатни 2 сеозни во Парма и беше време да се оди напред ете тоа се деси. Дел Пиеро фали ама 38 години е тоа е.
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 20:34 ---
Знам не велам дека му е добар карактерот ама на форумов го напрајвте пониско од лајно. За многу луѓе на форумов побитен е карактерот а не тоа каков фудбалер е. ИСто како да речиш дека Роналдо не е добар играч затоа што е арогантен.
Го сакаш Балотели ?

И уште ова ќе ви кажам... Зидан не беше добар играч така ? Сигурно не се сеќавате на неговите дриблинзи и гол против Леверкузен во финале, туку се сеќавате на тоа што го удри Матераци ;)
Зидан го направи еднаш испровоциран. Тотти 5-6 пати без причина...

Дај бе нека биде поинтересен овој натпревар, бидејќи од кога влезе шампионатот во оваа критична фаза многу почна да се тактизира. Сепак мислам дека треба да заврши нерешено, никој да не се лути :D

Не го тупам јас муабетот, туку вие што зборите глупости за Тоти, сфаќам дека ете и он има грешки и лошо се однесувал некогаш ама вие што го направивте... Еве и Меси има удредено навивач на Реал со топка, исто еднаш букс му удри на еден играч од позади во грб кога беше немоќен па никому ништо ... Се случува, не е добро тоа, ама не е да го направиме од гомно подоле...

А, може и анкетата да ја смените, поставете прашања за Тоти, дали е добар, кој како го почитува, како се однесува и т.н можеби поголема дебата ќе има, и секако подобра ... :D

Не го тупам јас муабетот, туку вие што зборите глупости за Тоти, сфаќам дека ете и он има грешки и лошо се однесувал некогаш ама вие што го направивте... Еве и Меси има удредено навивач на Реал со топка, исто еднаш букс му удри на еден играч од позади во грб кога беше немоќен па никому ништо ... Се случува, не е добро тоа, ама не е да го направиме од гомно подоле...
Jас не реков никаде ништо за Тоти се додека не се спомна дел пиеро и Јувенус т.е. Јувентините како целина. Расипани Јаболка има секаде во секој тим, кај сите навивачи тоа е фудбал не може се розево да е. Јас Меси карактерно не го поштовам па ни Роналдо. Тоти карактерно како што кажав е 0. Во квалитети е великан од светска класа, легенда но баш поради тој гнасен карактер нема да биде толку широко поштован колку што е вистинскиот џентлмен и спортски човек на крај краева целта е то да се биде човек, барем во мои очи, но сепак ке речам гордост е да се има капитен од тој калибар како што имате вие но .... за се се плаќа цената..

На теренот го почитувам, надвор од теренот не.
Го почитуваш дури на глупите стартови и провокации ?

Jас не реков никаде ништо за Тоти се додека не се спомна дел пиеро и Јувенус т.е. Јувентините како целина. Расипани Јаболка има секаде во секој тим, кај сите навивачи тоа е фудбал не може се розево да е. Јас Меси карактерно не го поштовам па ни Роналдо. Тоти карактерно како што кажав е 0. Во квалитети е великан од светска класа, легенда но баш поради тој гнасен карактер нема да биде толку широко поштован колку што е вистинскиот џентлмен и спортски човек на крај краева целта е то да се биде човек, барем во мои очи, но сепак ке речам гордост е да се има капитен од тој калибар како што имате вие но .... за се се плаќа цената..

Убаво за тебе, и мило ми е навистина... А, за Дел Пиеро се разбравме, ти кажав јас со која цел кажав... Исто така мојте однесувања не се однесуваа на сите, туку на дел од оние што зборат од инат...

Убаво за тебе, и мило ми е навистина... А, за Дел Пиеро се разбравме, ти кажав јас со која цел кажав... Исто така мојте однесувања не се однесуваа на сите, туку на дел од оние што зборат од инат...
Супер ко така се разбравме, ако навредив некаде не беше тоа целта. Позз и имај уба вечер :)

Што можеш да очекуваш друго од навивачи на губентус... Да не напишат нешто паметно. Ja спамираат темата само како по обичај. :)
Многу глупо и несериозно звучи кога за актуелниот шампион (без пораз) и моментален убедлив лидер ќе кажеш губентус. Ако се тие губентус што се другиве екипи со по дупло и повеќе порази од наводниот губентус?

Доколку некој е толку слаб психички и паѓа под провокации би го провоцирал 3 дена и 3 ноќи. Не е битно дали ќе го испровоцирам со збор или со дриблинг. Кога противникот е исфрустриран тогаш се игра најдобро.
А Балотели е срамота даго споредуваш со играчи од типот на Тоти, Роналдо, Зидан. Барем засега.

Дел Пиеро беше 38 години, време беше да се оди напред. Си отиде онаков каков што го памтевме легенда, неверојатен играч, дриблер, капитениште. Ако останеше уште некоја години не ќе можеше да оди ке ни се уништеа спомените исто како Инзаги во последната сезона само на клупа, болно е.
тука мора да те поправам..... Дел Пиеро и на 38 години па е подобар од 90 % од напаѓачите во серија А...а боље е од сите моментално што ги имате во тим(зборувам за напаѓачи) ....
друга работа на никој не му се уништени спомените за Инзаги... Имаше прилика да се пензионира со гол како поздрав кон фановите.... И за крај зарем не е болно да го гледаш Дел Пиеро како се мачи во Австралиска лига? стварно ми е жал кога гледам кај игра сега и кој игра на негово место во Јувентус..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom