Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.446
- Поени од реакции
- 19.082
Хахахахах. А, јас не можам да не се насмеам на постот кој го напиша. Ако почнеме да објавуваме кој за кој што изјавил тогаш пријателе мислам дека Тоти е многу зад Дел Пиеро, Занети и посебно Малдини.Хахахаха... Леле не можам да не пишам и да сакам еј! Прва работа, вас навивачите на Јуве кога ќе ве видам да се жалите од судии искрено ми се сере... Изгледа брзо заборавате минатите сезони колку титули ви донесао... Кога ви судат непостоечки пенали и други срања како пички сите ќутите се радувате, еднаш и тоа не ве ни оштети си свирна крај кога требаше (не дека неможеше да остави ама ете точен е, што требаше да кажат Рома минатата против Сампдорија) .
Друга работа кој кажува за Тоти како не е легенда и т.н не разбира ништо од фудбал. Зборите за инат само, од пуста љубомора. Дека има некој испади има, ама дека е играчиште невидено , дека е легенда нема потреба да се докажува и да се збори вооошто за тоа. Само од инат навиачите на Интер, Милан и посебно Јуве може да зборат други работи, особено тие на Јуве пошто не успеа Дел Пиеро ете да остане, и го поеба клубот. Можете само дана Тоти, и од инат да зборите ... Еве и нешто за крај:
-Mourinho:''Ne treba mnogo riječi trošiti na tu legendu talijanskog nogometa i Rome. Mnogo je doprinjeo razvoju talijanskog nogometa i malo je onakvih ''desetki'' u nogometu.''
-Platini:''Totti je uistinu velika ikona, da ja danas igram nogomet igrao bih uz njega!''
-Perez:''Svi vi znate koliko sam novca potrošio na stvaranje velikog Reala, ali mi se jedna želja nikad nije ostvarila a to je da imam Tottija u mojoj momčadi. Stavio sam ček pred njega i rekao samo ''izvoli'' ,no on mi je rekao ovim riječima ''Sorry, moje srce ostaje u Romi''.
-Abramovič:''Želio sam ga dovesti dok je mlađi bio, i pristao bi na sve lude cijene, no on mi je rekao da mi je bolje da kupim Romu čitavu !''
-Zeman:''Pitali su me da nabrojim 5 najboljih igrača Serie A ikad, ja sam im rekao:''Totti,Totti,Totti,Totti i Totti !''
Pa on već 20 godina nosi Romu na svojim plećima i uzor je svima !''
-Di Baggio:''Totti je pravi znalac, bez njega bi talijanski nogomet bio nezamisliv. Pa on u 36. godini gine na terenu.''Тоа беа само дел од изјави на големи играчи и тренери, секако вие јаките ,,експерти'' против Тоти може да ги соберете вашите мислење и да го смените тоа мислење што го имаат создадено за Тоти вистинските љубители на фудбалот. Ај сега поздрав, не ми е во план да се расправам и да објаснувам повеќе.
Ај кажи ти се молам што има да се љубомори кај Тоти

, па тој нема играно ни во полуфинале на ЛШ, а да не зборуваме за нешто повеќе.
на Тоти, и од инат да зборите ... Еве и нешто за крај:
. Џабе ни е кога пред некоја година ги победувавме поголемиот дел од дерби натпреварите кога ќе дојдеа малите тимови, губевме бодови како ненормални