DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Јас никаде не го споредив слободно цитирај ме ако го направив тоа, е прашав дали го поштоваш само. Арогантност до одерен степен поштовам пошто донекаде тоа е дел од победниците. Но провокации, удирања и све остало испод чест за играч и легенда како Тоти за таков великан да подпадни под провокација на Балотели 19 годишно зелено јаболко.Доколку некој е толку слаб психички и паѓа под провокации би го провоцирал 3 дена и 3 ноќи. Не е битно дали ќе го испровоцирам со збор или со дриблинг. Кога противникот е исфрустриран тогаш се игра најдобро.
А Балотели е срамота даго споредуваш со играчи од типот на Тоти, Роналдо, Зидан. Барем засега.
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 20:54 ---
Јас искрено плачев ко мало дете на 23 години кога мавкаше на стадион и тоа плачев цел ден ко нз што да се десило скраја да е. Дел Пиеро е подобар но мораше да се оди напред тоа е тоа. единствената логика. Вака во австралиската лига пара, постигнува голови, асистенции и игра константно 90 минути нешто што го сакаше и му се оствари тоа е далеку подобро од седењето на клупа пошто кога го гледав таму срцето ми се кинеше вака барем ужива игра сеа не е во тим кој доминира но игра, како што кажа и тој самиот најбитно е тоа додека играш со срце и душа.тука мора да те поправам..... Дел Пиеро и на 38 години па е подобар од 90 % од напаѓачите во серија А...а боље е од сите моментално што ги имате во тим(зборувам за напаѓачи) ....
друга работа на никој не му се уништени спомените за Инзаги... Имаше прилика да се пензионира со гол како поздрав кон фановите.... И за крај зарем не е болно да го гледаш Дел Пиеро како се мачи во Австралиска лига? стварно ми е жал кога гледам кај игра сега и кој игра на негово место во Јувентус..

За болдираниот дел не ме потсеќај коке го видам кускулето со топката ми се повраќа...

као и увек на изгубен натревар
.... Тоа ме иритира НАЈНОГУ кај нив, и за тоа одсекојпат за мене ќе бидат најголемите гнаси у Италија и пошироко .... ПОзз