Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Доколку некој е толку слаб психички и паѓа под провокации би го провоцирал 3 дена и 3 ноќи. Не е битно дали ќе го испровоцирам со збор или со дриблинг. Кога противникот е исфрустриран тогаш се игра најдобро.
А Балотели е срамота даго споредуваш со играчи од типот на Тоти, Роналдо, Зидан. Барем засега.
Јас никаде не го споредив слободно цитирај ме ако го направив тоа, е прашав дали го поштоваш само. Арогантност до одерен степен поштовам пошто донекаде тоа е дел од победниците. Но провокации, удирања и све остало испод чест за играч и легенда како Тоти за таков великан да подпадни под провокација на Балотели 19 годишно зелено јаболко.
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 20:54 ---
тука мора да те поправам..... Дел Пиеро и на 38 години па е подобар од 90 % од напаѓачите во серија А...а боље е од сите моментално што ги имате во тим(зборувам за напаѓачи) ....
друга работа на никој не му се уништени спомените за Инзаги... Имаше прилика да се пензионира со гол како поздрав кон фановите.... И за крај зарем не е болно да го гледаш Дел Пиеро како се мачи во Австралиска лига? стварно ми е жал кога гледам кај игра сега и кој игра на негово место во Јувентус..
Јас искрено плачев ко мало дете на 23 години кога мавкаше на стадион и тоа плачев цел ден ко нз што да се десило скраја да е. Дел Пиеро е подобар но мораше да се оди напред тоа е тоа. единствената логика. Вака во австралиската лига пара, постигнува голови, асистенции и игра константно 90 минути нешто што го сакаше и му се оствари тоа е далеку подобро од седењето на клупа пошто кога го гледав таму срцето ми се кинеше вака барем ужива игра сеа не е во тим кој доминира но игра, како што кажа и тој самиот најбитно е тоа додека играш со срце и душа. :)
За болдираниот дел не ме потсеќај коке го видам кускулето со топката ми се повраќа...

Јас искрено плачев ко мало дете на 23 години кога мавкаше на стадион и тоа плачев цел ден ко нз што да се десило скраја да е. Дел Пиеро е подобар но мораше да се оди напред тоа е тоа. единствената логика. Вака во австралиската лига пара, постигнува голови, асистенции и игра константно 90 минути нешто што го сакаше и му се оствари тоа е далеку подобро од седењето на клупа пошто кога го гледав таму срцето ми се кинеше вака барем ужива игра сеа не е во тим кој доминира но игра, како што кажа и тој самиот најбитно е тоа додека играш со срце и душа. :)
За болдираниот дел не ме потсеќај коке го видам кускулето со топката ми се повраќа...
нема логика тоа е проблемот...Логика е да имаш некој да го замени квалитетен ако ништо друго....или па некое дете од млада школа да почне да гради име за себе на тоа место... Исто ко што неможам да сватам Милан не му продужиа договор на неста...а на негово место во тим чуваат Црепови како Бонера Јепес ...ќе ги сфатев да имаа некое дете ко Де Шиљо што ќе се проби во прв тим на Централна дефанзивна позиција али вака не гледам никоја логика...За некои играчи Времето и годините не се проблем...али јбг се дешаваат и такви работи...

нема логика тоа е проблемот...Логика е да имаш некој да го замени квалитетен ако ништо друго....или па некое дете од млада школа да почне да гради име за себе на тоа место... Исто ко што неможам да сватам Милан не му продужиа договор на неста...а на негово место во тим чуваат Црепови како Бонера Јепес ...ќе ги сфатев да имаа некое дете ко Де Шиљо што ќе се проби во прв тим на Централна дефанзивна позиција али вака не гледам никоја логика...За некои играчи Времето и годините не се проблем...али јбг се дешаваат и такви работи...
Па кажав погоре по која логика одеа по логиката дека она кускулето ( без навреда кон сите ниски ) ке го замени после неверојатните 2 сезони во Парма, Џио изјави дека Дел Пиеро му е кочител во напредокот уште од ко замина во Парма како демек главната причина била дел пиеро и како за се е тој крив, и нормално го одбраја Џио како млада надежна варијанта ....... али јбг тоа е.

Овој малиов Ковачич подобро би се вклопил во Фиорентина отколку во Интер па и дмф го ставиле.

Што е со Џузепе Роси, повреден е ?
Добар напаѓач е, а не доби ни една шанса за Фиорентина

До крај на сезона е повреден, за наредна ќе биде спремен ама тежок ризик е овој играч да се има во тим тамн се опорави и пак се повреди.

Веројатно ќе го фати крајот на сезонава ќе изигра некоја утакмица.

Ако не го продадат фиорентина следна сезона Јоветич ќе имаат добро напаѓачко дуо со Роси и него.

Доколку некој е толку слаб психички и паѓа под провокации би го провоцирал 3 дена и 3 ноќи. Не е битно дали ќе го испровоцирам со збор или со дриблинг. Кога противникот е исфрустриран тогаш се игра најдобро.
А Балотели е срамота даго споредуваш со играчи од типот на Тоти, Роналдо, Зидан. Барем засега.

Аман бе, уште не сфативте. :facepalm:

Не ни е криво што ќе го повредеше Пирло, криво ни е што го исплука Поулсен, ама ако еден ден ќе му вратиме!

0HZEL6RA--550x300.jpg

Што е со овие Интер бе,све по список..

Тоти е тежок деген. Онака сељачиште пар екселанс

Ти гледај си го Ночерино, што се замараш со Тоти сега :icon_lol:
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 21:48 ---
Не ми беше финтата од навивач на Рома да ја добиам кладбата, спротивното беше па затоа ,уживај... на сите тикети ја имав 1Х ,немав муда за чисти 1 ,ама шо е тука е ,+ на ласт мен стендинг -серија а изгледа единствен бев што Рома ја избрав ова коло ....
Честито до сите навивачи на Рома,заслужена победа ...Јуве VAFFANCULO ...Моментот беше судијата свира крај и одма 1543645746 играчи на Јуве со се клупа го заобиколуваат судијата :pos: као и увек на изгубен натревар:P .... Тоа ме иритира НАЈНОГУ кај нив, и за тоа одсекојпат за мене ќе бидат најголемите гнаси у Италија и пошироко .... ПОзз

давај аватар бе, си стојам на зборот, само немој оној на џони предлогот :pos: .. нека биде во граници :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom